Βαθμολογία

Ασταμάτητος ο Απόλλων Λάρισας!

Νικηφόρο ήταν και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή (4/9) ο Απόλλων Λάρισας στη Φιλιππούπολη επικρατώντας με σκορ 3-0 των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε και αυτό το ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, έχοντας μέχρι στιγμής στα φιλικά μόνο νίκες και μηδέν παθητικό! Με τις καλύτερες προδιαγραφές πάει ο Απόλλων μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Στα του παιχνιδιού, η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσίας αρκετών φιλάθλων και έντονης ζέστης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τον Απόλλωνα να είναι ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Από την άλλη το Ελευθεροχώρι ήταν μια δυνατή ομάδα και είχε μία – δύο καλές στιγμές χωρίς όμως κάτι περισσότερο. Το κύριο χαρακτηριστικό της Τρικαλινής ομάδας ήταν η δύναμη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν αγωνίστηκαν οι Κυριάκος, Ανδρέου (είναι μία αγωνιστική από πέρυσι τιμωρημένοι), Αγρόδημος (είναι δύο αγωνιστικές τιμωρημένος από πέρυσι) και ο Καμπέρης που είναι με ίωση.

Στο 23’ ο Μυρσινιάς έχασε την κεφαλιά και ο Ιωάννου έκανε το σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο Γεωργίου από αριστερά έδωσε ωραία στον Σαχινίδη, αλλά ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση δεν έκανε καλά το κοντρόλ.

Στο 27’ ο Γεωργίου έδωσε στον Σουλίδη ο τελευταίος έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 51’ ο Σουλίδης το 1-0 με κοντινή προβολή μετά από ωραίο συνδυασμό. Στο 81’ ο Συράκος σημείωσε το γκολ του αγώνα με τρομερό σουτ από πλάγια δεξιά και ωραία μπαλιά του Σαχινίδη. Ένα λεπτά αργότερα ο Διβανές έκανε το τελικό 3-0 μετά από πάσα του Συράκου.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Μυρσινιάς, Παπαδόπουλος, Σάββας, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Σουλίδης, Πέντα, Καμπλιώνης, Γεωργίου, Σαχινίδης.

Έπαιξαν και οι: Σταυράκης, Λιλολάρι, Γιαννακόπουλος, Διβανές, Κολοβός, Συράκος, Χαραλαμπίδης (δοκιμαζόμενος), Γκουντρουμπής (δοκιμαζόμενος).

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Ψύχος): Γιδόπουλος, Καραστέργιος, Αετόπουλος, Νασιάκος, Χριστοδουλόπουλος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Μπαλτιμάς, Γιαννούλας, Νάκου, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι: Θεολόγης, Μανωλικίδης, Σκρέκας, Τσιγάρας, Γρατσάνης, Γόρδιος, Μουρίκης, Ευθυμίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Σταϊκος, Ακρίβος.