Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Φοβερό αυτό που έγινε, στα φιλικά...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος μίλησε για τις όποιες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο της Λάρισας και όχι μόνο.

Για την κίνηση που έγινε με τα εισιτήρια διαρκείας, σχολίασε:
«Αυτή η κίνηση ήταν για κάποιους ανθρώπους στα εραστιτεχνικά σωματεία και προσωπικά θεώρησα πως ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Τους καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς τους ανθρώπους γιατί τα ίδια περνάμε και εμείς.»

Για τη φετινή οργάνωση, τις παρεμβάσεις στο γήπεδο αλλά και τις μεταγραφές, ανέφερε:

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία να παίρνεις τόσους παίκτες και να κάνεις μια οργάνωση που θα τη ζήλευαν και ομάδες παραπάνω κατηγοριών, σαφώς και κάποιος καταλαβαίνει εύκολα πως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να παίξουμε καλή μπάλα. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.»

Για τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη, δήλωσε:

«Γνωρίζετε πολύ καλά πως όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Επέλεξα αυτόν τον άνθρωπο γιατί τόσα χρόνια έχει αποδείξει ποιος είναι.»

Για το γεγονός πως η ομάδα κράτησε το 0 στην αμυνα στα φιλικά παιχνίδια, σχολίασε:

«Παίξαμε καλά και είναι πολύ σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Δώσαμε δυνατά φιλικά και είχαμε υψηλή πίεση.»

Για το γεγονός πως όποια ομάδα κερδίζει στα φιλικά, μπορεί να μην έχει ανάλογη πορεία στη συνέχεια, είπε:

«Τα φιλικά είναι στην ουσία για να φτιάξεις την ομάδα σου και να μπορέσεις να δεις τα λάθη και τις ατέλειές σου. Κάθε φορά δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και χρησιμοποιούμε διαφορετική ενδεκάδα.»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές στο γήπεδο, ανέφερε:
 
«Οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται αρέσει και στον κόσμο αρέσει και σε μας εννοείται. Πάνω απ' όλα να είναι πιο λειτουργικός ο χώρος, ώστε να είμαστε και πιο δημιουργικοί. Μα ς βοήθησε σε αυτό πολύ η περιφέρεια την οποία ευχαριστήσαμε και με ανακοίνωσή μας.»

Για την επίσκεψη από το κλιμάκιο εργασίας, τόνισε:

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που έγινε. Ήρθαν να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο για τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί και για τους ποδοσφαιρστές μας. Αυτό που έκαναν σε εμάς θα το κάνουν παντού είπαν. Εγώ δεν πιστεύω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, πάντως είπαν θα το επαναλάβουν. Μάλιστα όταν γίνει θα διακοπεί και το παιχνίδι για να ελέγξουν τους παίκτες που θα παίζουν μέσα για να μην φύγει και κανείς από τον πάγκο. Είναι πρωτόγνωρο και απίστευτο αυτό που έγινε. Μας ξάφνιασε όλους.»

Για τις σχέσεις της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα, δήλωσε:

«Εμείς με την ΑΕΛ έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε οι πρώτοι που παίρνουμε διαρκείας. Το ξέρετε καλά γιατί με βλέπετε και στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα το αν δεν πήραμε παίκτες από την ΑΕΛ είναι θέμα προπονητή. Ξέρω πως είχαμε κάποιες επαφές. Πρώτη ομάδα της πόλης μας είναι η ΑΕΛ, έχουμε πολύ καλές επαφές και με τον κ. Κούγια και με τη διοίκηση, να το γνωρίζετε.

Είχαμε κάνει πρόταση στον Χάμο παλιότερα. Στην πορεία κάναμε κάποιες άλλες επιλογές σε αυτή τη θέση που παίζει αλλά δεν έχουμε καμιά καινούρια εξέλιξη σε αυτό το θέμα . Σεβόμαστε ότι πήγε στην Τσαριτσάνη.»

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Εμείς θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου γιατί είναι σίγουρα διαφορετικό να παίζεις μαζί τους φιλάθλους σου. Πιστεύω πως σιγά σιγά όταν καταλάβει ο κόσμος αυτό που κάναμε, θα επανέλθει ο κόσμος δίπλα μας. Εύχομαι τέλος καλή επιτυχία και στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ