Βαθμολογία

Λιόντος: «Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις και πρωταγωνιστούμε!»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος έκανε λόγο για το συνέδριο της Σούπερ Λιγκ, αλλά και τις θέσεις της «βυσσινί» ΠΑΕ.

«Από την πρώτη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ φάνηκε καθαρά ότι εμείς παίρνουμε θέσεις για να λειτουργεί καλύτερα ο συναιτερισμός. Αυτό το πράγμα μάλλον δεν αρέσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν υπήρχε αντίλογος και ο διάλογος ήταν πολύ μικρός. Η ΑΕΛ έχει και θέση και άποψη και θα την καταθέτει. Στην πορεία μετά τις συμφωνίες που κάναμε και άλλαξαν, ήμασταν οι μοναδικοί που αντιδράσαμε.

Αυτές οι προτάσεις της ΑΕΛ στη συνεδρίαση που έγινε πέρασαν όλες. Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν πρόταση του Κ. Κούγια. Καθώς και με τον Κ Κοντονή.

Σε όλες τις ψηφοφορίες υιοθετήθηκαν οι προτάσεις της ΑΕΛ.

Η μοναδική ΠΑΕ που δεν συμφώνησε με την παραίτηση του Κ. Στράτου ήταν επίσης η ΑΕΛ. Εμείς με παμψηφία τον εκλέξαμε και δεν μπορεί να παραιτείται λόγω Ολυμπιακού.

Η Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διασφαλίζει τα δικαιώματα της ΠΑΕ, ώστε να υπάρχει μια δίκαιη κατανομή προς όλες τις ΠΑΕ. Η NOVA θέλει 14 και όχι 16 ομάδες, ενώ επίσης θέλουν οι δύο πρώτες αγωνιστικές να γίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων για να έχουν τηλεθέαση.

Πάντως δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που μετέφεραν σωστά αυτά που έλαβαν χώρα μεσα στην αίθουσα του συνεδρίου που έγινε. Ο καθένας έλεγε ότι ήθελε. Ο κ. Κούγιας δεν μάσησε τα λόγια του μπροστά σε κανέναν.

Εγώ πιστεύω πως θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος στις δέκα του μηνός. Πλέον υπάρχει και η πίεση της FIFA.

Οι προτάσεις του κ. Κούγια είναι ξεκάθαρες και απόλυτα σωστές.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά θέματα όπως αυτό της διαιτησίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά να ολοκληρωθούν και αυτές οι διαδικασίες περί αλλαγής του πίνακα τον διαιτητών. Η πρόταση της ΑΕΛ είναι γενικώς όλα αυτά να κινηθούν πιο γρήγορα.

Εμείς έχουμε τη δική μας άποψη την υποστηρίζουμε και πολλές φορές την αποδέχονται και οι υπόλοιπες ΠΑΕ. Ο κ. Κούγιας έχει δίκαιο σε πολλά από όσα λέει ακόμη και αν καμιά φορά τα λέει σε έντονο ύφος. Πολύ καλά κάνει γιατί εδώ περνάνε από το απυρόβλητο πολλές από τις προτάσεις του Κ. Πανόπουλου.

Ελπίζω στο φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο να μην γίνει τίποτα, γιατί αυτό θα είναι απλά ένα φιλικό παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση με όσα προηγήθηκαν στο συμβούλιο.

Η ομάδα μας πρωταγωνιστεί και έχει φωνή. Πηγαίνουμε πρώτοι και φεύγουμε τελευταίοι!