Βαθμολογία

Τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα τα Βούναινα!

Με καινούριες βλέψεις και όνειρα ξεκίνησε εδώ και ένα περίπου μήνα την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η ΑΕ Βουναίνων που και φέτος θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η ομάδα κράτησε κατά ένα μεγάλο μέρος το βασικό κορμό της και έκανε προσθήκες με αξιόλογους νέους παίκτες. Ευελπιστεί όλη αυτή η δουλειά που έγινε στις προπονήσεις να βγει στο πρωτάθλημα και η ομάδα να είναι ανταγωνιστική όπως κάθε χρόνο και ψηλά στη βαθμολογία.

Ο νεαρός Στέλιος Ψαρρής

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και σας παραθέτει τις δηλώσεις των ανθρώπων του συλλόγου.

Γιώργος Μοσχοβίτης (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία. Η ομάδα μας φέτος ξεκινάει με αρκετούς καλούς παίκτες έμπειρους που είχαμε πέρυσι και πολλά νέα φιλόδοξα παιδιά που ήρθαν. Έχουμε έναν γεμάτο μήνα προπονήσεων όπου γίνεται σκληρή και σωστή δουλειά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Κώστας Μερτζανίδης (γενικός αρχηγός)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα. Εγώ έχω έξι χρόνια στην ομάδα, φέτος ενισχυθήκαμε με πολλούς νέους παίκτες όπως: Γκομοσίδης, Σπανός, Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Πατσιούρας, Πρεζεκάρου, Κωσταρέλλος, Ψαρής Β. Έμεινε ένα 70% ο κορμός, έχουμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, πιστεύουμε πως θα τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις».

Λάζαρος Αγγλόπουλος (προπονητής)

«Η ομάδα μου έχει πολύ όρεξη για δουλειά, είμαστε πολύ δυνατοί, πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος».

Νίκος Ζεϊμπέκης (παίκτης)

«Ο Κώστας Μερτζανίδης, ο γενικός αρχηγός των Βουναίνων ήταν η αιτία για να έρθω εδώ. Είμαι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ και 30 χρόνια, έκανα πολλές γνωριμίες και πολλές φιλίες στο θετικό κομμάτι γιατί πήρα και απογοήτευση από το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα βοηθήσω με την εμπειρία μου, εδώ υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα που σε λίγες ομάδες συνάντησα. Πιστεύω για την ομάδα των Βουναίνων ότι όπως και τα άλλα χρόνια έτσι και φέτος θα είναι ανταγωνιστική και ψηλά».

Θωμάς Κωσταρέλλος (παίκτης)

«Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία. Είναι η 3η χρονιά φέτος που είμαι εδώ, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, έχουμε δυνατό πρόγραμμα στις προπονήσεις, είμαστε όλοι μια οικογένεια, θεωρώ ότι θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Νίκος Πατσιούρας (παίκτης)

«Έρχομαι για πρώτη χρονιά, υγεία σε όλους τους αθλητές, με πίστεψε ο προπονητής και ήρθα, βρήκα μια διοίκηση που είναι πολύ οργανωμένη και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Γιώργος Σπανός (παίκτης)

«Ήρθα από τη Νεάπολη, εδώ είναι ένα εξίσου οργανωμένο σωματείο με σοβαρούς ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλό δρόμο με πολύ σκληρή δουλειά και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο για να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή και από εκεί και πέρα να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Γιώργος Τσανάς (παίκτης)

«Εκτός από τους έμπειρους που είχαμε μαζευτήκαμε και νέα παιδιά, δουλεύουμε πολύ σκληρά γιατί η Α1’ ΕΠΣΛ θα είναι ανταγωνιστική. Έχουμε πολύ καλή οργάνωση και καλό κλίμα και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».