Βαθμολογία

Ντόσας: «Καλή η αναβολή, αρκεί να μην συνεχιστεί...»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χαράλαμπος Ντόσας, ο οποίος μίλησε για την εικόνα που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από τις εμφανίσεις της ΑΕΛ.


Για το αν η αναβολή του πρωταθλήματος πρόκειται να έχει θετική επίδραση στην ΑΕΛ, είπε:

«Αυτή η μικτή αναβολή πιστεύω πως θα μας κάνει καλό, όμως αν το χρονικό διάστημα συνεχιστεί ακόμα περισσότερο τότε θα έχει και αρνητικό αντίκτυπο. Θα είναι κακό για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τον ποργραμματισμό που έχει κάνει ο προπονητής. Βέβαια αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Η μέχρι στιγμής μικρή αυτή παράταση είναι καλή για εμάς ώστε να δουλέψει παραπάνω η ομάδα και να μπορέσουν να ενσωματοθούν οι προσθήκες.»


Για το αν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή η ομάδα, ανέφερε:

«Νομίζω πως η ομάδα φάνηκε πως είναι έτοιμη στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Το καλό που έχει αυτή η ομάδα είναι πως πρεσάρει πολύ καλά, κλέβει την μπάλα και βγάζει πιο εύκολα αντεπιθέσεις από τις άλλες ομάδες. Έχει καλό πάσινγκ γκέιμ και αυτό προσδίδει ταχύτητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να δεχθούν την μπάλα. Γενικώς είδα μια πολύ καλή ομάδα κόντρα στα Γιάννενα, που είναι μια ομάδα έτοιμη και είχε και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στον ΠΑΣ πιστεύω πως δε θα κάνει καλό αυτή η καθυστέρηση του πρωταθλήματος γιατί ο σύλλογος ήταν ήδη έτοιμος, ενώ πρόκειται στον αντιποδα να ευνοϊσει άλλες ομάδες που δεν ήταν.»


Το μήνυμά του προς τον κόσμο, ήταν:

«Θέλω να κάνω έκκληση έτσι ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα και να επανέλθουν οι οργανωμένοι οπαδοί στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα χαρακτηρίζεται πάνω από όλα από τη δυναμική της έδρας της. Να γίνουμε πάλι όλοι μαζί μια οκογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι διασπασμένη.»


Για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, δήλωσε:

«Πιστεύω πως η φιλοσοφία του Άγγελου Αναστασιάδη είναια υτή που είδαμε και στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Το θέμα που τίθεται βέβαια είναι το κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ίδια ηρεμία να εφαρμόσουν αυτό που θέλει ο τεχνικός και σε ένα επίσημο παιχνίδι. Το καλό είναι πως δεν υπάρχει ο μεγάλος παίκτης στην ομάδα, αλλά ένα σύνολο το οποίο έχει ομοιγένεια.»