Βαθμολογία

Κηπουρός: «Ευλογία για τον καθένα να αγωνίζεται στην ΑΕΛ»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Φώτης Κηπουρός, ο οποίος έστειλε το δικό προσωπικό μήνυμα στην ΑΕΛ για τη φετινή σεζόν.

«Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία η επιστροφή της ΑΕΛ. Η κατηγορία που ανήκει ο σύλλογος είναι φυσικά η Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα! Με σύμμαχο τον κόσμο θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει.» ήταν η αφιέρωση που πραγματοποίησε ραδιοφωνικά στην πόλη της Λάρισας!

Για το τι κάνει στη ζωή του την τωρινή χρονική περίοδο, είπε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στον Kαμπανιακό εδώ και τρία χρόνια. Είμαι 42 χρονών, είμαι προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα και δουλεύω και στις ακαδημίες.»

Για τα αισθήματά του για την ΑΕΛ, τόνισε:

«Εγώ το λέω και το ξαναλέω όπου πάω πως τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια ήταν στην ΑΕΛ. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είχαμε πολύ καλή ομάδα και παίζαμε και καλό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και κάθε παιδί που παίζει για αυτήν σίγουρα νιώθει ευλογημένο.»

Για το ποια ήταν η πιο σπουδαία στιγμή στην καρίερα του, όντας μέλος των «βυσσινί», ανέφερε:

«Πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Ήταν η πρώτη φορά στην καρίερα μου. Σίγουρα βέβαια και άλλες στιγμές, αλλά αυτή ήταν η κορυφαία.»

Το όνομά του ποδοσφαιριστή δεν είχε αποκαλυφθεί από την αρχή, με τον Ντίνο Εξαρχάκη να θέτει προς τον κόσμο σαν κουίζ, ποιος ήταν αυτός που έκανε την παραπάνω αφιέρωση. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου, κάθως κάθε ακροατής θέλησε να εκφράσει τη δική του γνώμη. Οι δύο νικητές κέρδισαν και δώρα μέσω της εκπομπής.

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ