Βαθμολογία

Σαούλ: «Ο Γκριεζμάν να σκεφτεί σε ποια ομάδα βρίσκεται»

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πέρα από την κάκιστη αγωνιστική της παρουσία, πλέον καλείται να διαχειριστεί και τις «κόντρες» μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια.

«Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα παλέψουμε για τον υποβιβασμό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είναι στα χέρια μας να το κάνουμε. Μου λείπει ακόμη ρυθμός, ώστε να είμαι στο απαιτούμενο επίπεδο", δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά τη "λευκή» ισοπαλία με τη Λεγκανές.

Ο Γάλλος διεθνής άσος έλαβε δριμύτατη απάντηση από το συμπαίκτη του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, Σαούλ. «Ο Γκριεζμάν πρέπει να σκεφτεί τι λέει. Ζητήσει ή δε ζητήσει συγγνώμη, πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείς που είσαι και ποια ομάδα εκπροσωπείς. Δεν πρέπει να συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος.

Είναι αλήθεια ότι όλα έπαιξαν ρόλο στο τέλος του ματς. Η κούραση, η θερμοκρασία, όλα μαζί, αλλά δεν μπορεί να πει αυτό».

Είναι φανερό, πλέον, ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να διαχειριστεί κι άλλο πρόβλημα πέραν της αγωνιστικής κρίσης. Αυτό των αποδυτηρίων. Πρώτη φορά ένας ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο καταφέρεται εναντίον ενός συμπαίκτη του.