Βαθμολογία

Μήνυμα όλο νόημα από τον ΣΕΠΝ. Λάρισας (Παλαιμάχων)

«Το δέντρο δεν πρέπει να μας κρύψει το δάσος της προσφοράς και της αλληλεγγύης»

Με αφορμή τα όσα θλιβερά είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκαν στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις καταγγελλόμενες απάτες σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Παλαιμάχων Νομού Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την τοπική κοινωνία.

Φέτος, ο Σύνδεσμός μας διανύει ένα ιδιαίτερο, εορταστικό έτος, καθώς συμπληρώνουμε 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς. Εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα, διοργανώνουμε φιλανθρωπικούς και φιλικούς αγώνες με μοναδικό κίνητρο την έμπρακτη στήριξη στον συνάνθρωπο, αλλά και  για το ευ αγωνίζεστε, την φιλία, και την συνεργασία που έχει ανάγκη.

Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μια μεμονωμένη περίπτωση, όσο εξοργιστική κι αν είναι, αποτελεί απλώς το «δέντρο» και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κρύψει το «δάσος». Η πίστη, η ελπίδα και η εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για το καλό του πλησίον τους δεν πρέπει να κλονιστούν.

Στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες αξιόλογοι σύλλογοι –αθλητικοί, κοινωνικοί και φιλανθρωπικοί– που επιτελούν ένα πραγματικά σπουδαίο και πεντακάθαρο έργο. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί στην αξία της φιλανθρωπίας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσους μας έχουν ανάγκη.

Ως ελάχιστη άμυνα απέναντι σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία των πολιτών, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πιο προσεκτικοί, να ερευνούμε και να επιβεβαιώνουμε την ταυτότητα και τη διαφάνεια των προσώπων ή των φορέων στους οποίους προσφέρουμε τα χρήματά μας, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτά καταλήγουν πράγματι εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τη λεκιάσει.

Με εκτίμηση,

Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών  Νομού Λάρισας (Παλαιμάχων)