Βαθμολογία

Έφτασαν στο 1 δις οι μεταγραφές!

Με την ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Σκόντραν Μουστάφι στην Άρσεναλ, οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ έσπασαν κάθε ρεκόρ σε ό,τι αφορά τα καλοκαιρινά «πάρε-δώρε», αφού ξεπέρασαν το 1 δις λίρες σε ποσά που διέθεσαν για την ενίσχυση των ρόστερ τους!  

Μόλις μια μέρα πριν από τη Deadline-day των μεταγραφών, η Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε το απόλυτο ρεκόρ στο μεταγραφικό «παζάρι». Το 1 δις λίρες είναι πλέον... παρελθόν και ο αριθμός αναμένεται ν' αυξηθεί ακόμα περισσότερο με τα «deals» των τελευταίων ωρών της θερινής περιόδου!

Από την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πραγματοποίησε φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους (89 εκατ.λίρες, περισσότερα από 100 εκατ.ευρώ μαζί με τα μπόνους) στα 47,5 εκατ.λίρες της Σίτι για τον Στόουνς, τα περισσότερα από 50 εκατομμύρια μέσα σε μια μέρα από την Άρσεναλ για τους Λούκας Πέρεθ και Μουστάφι, τα 32 εκατομμύρια της Πάλας για τον Μπεντεκέ, τα 30 εκατ.λίρες της Έβερτον για τον Γιανίκ Μπολάσι και τα 20 εκατ. της Γουέστ Χαμ για τον Αντρέ Αγιού.

Αυτά και υπάρχει αναμονή για προσθήκη στόπερ στην Τσέλσι (δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά 32 εκατ.λιρών για την επιστροφή του Νταβίντ Λουίζ) αλλά και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο έναντι 24 εκατομμυρίων...