Βαθμολογία

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Από την Τετάρτη (31/08) και στο φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα Λάρισας 2016-17. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα νέα γραφεία του γηπέδου Φιλιππούπολης (υπεύθυνη κ. Κουπαράνη) καθημερινά ή από το γνωστό γυμναστήριο PERSONAL Fitness Club (Εμπορικό κέντρο "Γαία" Φιλιππούπολη τηλ. 2410 627 300).

Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι για τις Θύρες 1Α, 1Β και την Θύρα 2.

- Ο νέος τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας με τα γραφεία του γηπέδου Φιλιππούπολης είναι το 2413 014 210

- Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας αποφάσισε όπως στο παιχνίδι της Τετάρτης (31/08) με τον Α.Ο.Τρικάλων, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, η τιμή του εισιτηρίου ημέρας να είναι 10 ευρώ.

Παιδιά ηλικίας εως 15 ετών μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, ενώ το ίδιο φυσικά  ισχύει και για όσα παιδιά μέχρι την προαναφερόμενη ηλικία, έρθουν στο γήπεδο, μαζί με τους γονείς τους.

Tο De Tox στο bar του γηπέδου...

Ύστερα από σχετική συμφωνία του προέδρου κ. Παναγιώτη Μαντζανά με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας cafe De Tox κ. Άκη Μεσσή, η εν λόγω εταιρεία αναλαμβάνει το bar του γηπέδου Φιλιππούπολης, όμως θα είναι κανονικά και στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας.

- Μετά από σκεπτικό του προέδρου μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά, η διοίκηση αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν από ένα εισιτήριο διαρκείας σε όλους τους προέδρους των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Λάρισας, οι οποίοι "ματώνουν" συνεχώς οικονομικά, για την πρόοοδο του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.