Βαθμολογία

Ποτουρίδης: «Μεγάλη τιμή για μένα η ΑΕΛ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ έκανε στο AEL Radio και στην εκπομπή "Τα κορίτσια στην αρένα" με την Αθανασία Παύλου και την Ζωή Νταφούλη ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ήταν μεγάλη τιμή να έρθει στην Λάρισα και την ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε στο Πλατανιά με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το αν έχει εμπειρία ως αντίπαλος της ΑΕΛ, στον κόσμο των "βυσσινί", τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και για την φιλοσοφία της Λάρισας να στηριχτεί σε νέους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτουρίδη:

«Από την πρώτη στιγμή που είχα την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Κούγια ήταν μεγάλη μου τιμή να έρθω στην Λάρισα, μια ομάδα με ιστορία και πιστεύω έκανα την καλύτερη επιλογή να συμφωνήσω με την Λάρισα. Είχα συνεργαστεί στον Πλατανιά με τον Άγγελο Αναστασιάδη και γνωρίζω την πολύ καλή δουλειά που κάνει και πιστεύω μέσα στο γήπεδο να φανώ όσο πιο δυνατός γίνεται και να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας».

Σε ερώτηση αν έχει αγωνιστεί ποτέ στο AEL FC ARENA δήλωσε:

«Είχα έρθει ως αντίπαλος με τον Ολυμπιακό το Δεκέμβριο του 2010 όταν είχε φτιαχτεί το γήπεδο».

Σε ερώτηση για τον κόσμο της ΑΕΛ και την παθολογική αγάπη του για την ομάδα και αν αυτό ήταν κίνητρο να έρθει στην ΑΕΛ τόνισε:

«Σίγουρα είναι κίνητρο γιατί από ότι έχω δει και από ότι έχω μάθει ο κόσμος της Λάρισας είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και αυτό είναι μεγάλη βοήθεια για μας τους ποδοσφαιριστές να μας ακολουθεί ο κόσμος όπου αγωνιζόμαστε».

Σε ερώτηση για τις προσωπικές του φιλοδοξίες με την ΑΕΛ, αλλά και τον στόχο της ομάδας απάντησε:

«Ο στόχος δεν είναι να σωθεί η ομάδα, η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να έχει και βλέψεις για παραπάνω, όπως το πιστεύει και ο προπονητής έτσι πρέπει να το πιστέψουμε και εμείς και να κοιτάξουμε το παραπάνω και όχι απλώς την σωτηρία της ομάδας. Μακάρι η Λάρισα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται».

Σε ερώτηση για την φιλοσοφία της ομάδας να στηριχτεί σε νεαρούς παίκτες είπε:

«Μακάρι να υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές στις ομάδες και σε Έλληνες γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε το ταλέντο, έχουμε τις φιλοδοξίες να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχει ένα καλό ομάδα και ο κύριος Κούγιας προσπαθεί να φέρει Έλληνες παίκτες και μακάρι να έρθουν όσοι περισσότεροι γίνεται στην ομάδα και θα είναι πολύ διαφορετικά. Ο κύριος Κούγιας από την πρώτη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και το πρότζεκτ ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ήθελα και για αυτό το λόγο υπέγραψα και για τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα είναι ιστορική είναι μεγάλη και μπορεί να μου δώσει πολλά στην καριέρα μου».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ