Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Είμαστε καλά για το πιο δυνατό φιλικό»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις που αφορούν τον «βυσσινί» σύλλογο.

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είπε:

«Το Σάββατο θα πάμε στο Αγρίνιο. Από την Παρασκευή θα ταξιδέψουμε εκεί όπου και θα μας φιλοξενήσει η ομάδα του Αγρινίου. Πιστεύω πως θα είναι το πιο κοντινό-δυνατό φιλικό όσον αφορά και στις απαιτήσεις μας στη Σούπερ Λιγκ.»

Για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο, ανέφερε:

«Υπάρχει άψογη συνεργασία. Υπήρξαν κάποια ψιλοπροβλήματα που δεν αξίζουν σχολιασμού. Απο εκεί και πέρα περιμένουμε να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Ο Αναστασιάδης έχει δοκιμάσει όλους τους παίκτες, σε όλες τις θέσεις. Είναι ένας προπονητής που τα εξετάζει όλα. Εφαρμόζει τα φιλικά, ως παιχνίδια προπόνησης. Αυτοί που γνωρίζουν μπάλα μπορούν να το καταλάβουν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.»

Όσον αφορά τις μεταγραφές, δήλωσε:

«Κάτι κυνηγάμε στο μεταγραφικό κομμάτι, από εκεί και πέρα δεν είναι το πρόβλημά μας αυτό. Είμαστε μια χαρά.»

Το δίκο του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ, ήταν:

«Να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Το έχω πει από την αρχή της χρονιάς.Η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τον κόσμο της και εμείς θέλουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ