Βαθμολογία

Κούγιας: «Αδιανόητη ενέργεια Γκιρτζίκη, για Ποτουρίδη και Μπέο»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Γκιρτζίκη για την αναβολή της συνάντησης αλλά και για τις δηλώσεις του Κ. Μπέου.

Για την αναβολή της συνάντησης, ανέφερε:

«Είναι γεγονός ότι σήμερα το πρωί μισή ώρα πριν συναντηθούμε με ανάγωγη συμπεριφορά ακυρώθηκε το ραντεβού. Εγώ ταξίδευα εχθές 8 ώρες με τον γιο μου για αυτή τη συνάντηση. Ίσως αυτό δρομολογήσει εξελίξεις. Θα έχουμε μια υπηρεσιακή διοίκηση για ένα μήνα.Αυτή είναι η αίσθησή μου τουλάχιστον. Ίσως αυτό να δικαιολογεί κάπως την κίνηση του Γκιρτζίκη, αν και είναι αδικαιολόγητη για εμένα.»

Για τις δηλώσεις του Κ. Μπέου, ανέφερε:

«Κακώς ασχολούμαστε με αυτά. Δεν έχω μάθει τις δηλώσεις που έχει κάνει. Η ΑΕΛ στην πρόσφατη γενική συνέλευση δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Προφανώς ο Κ. Μπέος μιλάει για άλλες ΠΑΕ και έχει γίνει παρανόηση. Η ΑΕΛ είχε πάντα άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτή την αδειοδότηση την πήρε τη χρονιά που ανέβηκε. Η ΑΕΛ δεν είχε πάρει αδειοδότηση από την επιτροπή της ΕΠΟ και γι αυτό το λόγο δεν είχε δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και μπορεί να μας είχαν αφαιρέσει και 3 βαθμούς φέτος. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι να μην δίνετε σημασία σε αυτά που λέει το συγκεκριμένο άτομο ή όσα λέει ο Θωμαίδης. Ασόβαρα πράγματα από ασόβαρους ανθρώπους τίποτε άλλο...

Εμείς θα πρέπει να προσέχουμε να κάνουμε μια σωστή ομάδα και να είμαστε ήρεμοι. Να μην έχουμε εσωτερικά προβλήματα και να προχωρήσουμε. Να έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας ήρεμους και να έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Η ΑΕΛ σε όλα τα φιλικά ήταν καλή. Αυτό που θα μας ενδιαφέρει θα πρέπει να είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Να είμαστε συνεπείς και νοικοκυραίοι...

Ο Ολυμιακός Βόλου διαλύθηκε από τον Μπεο, με ένα τρικ του κ. Ιωαννίδη επανήλθε και μετά άρχισαν οι προσφυγές και έγινε ο περίγελος του κόσμου. Αντί να κριτικάρει εμάς, ας κάνει αυτοκριτική και να αφήσει εμάς ήσυχους. Καλά έκανε ο Μπέος και έκοψε το στοίχημα, γιατί κανείς τζογαδόρος δεν έχει βγάλει ποτέ λεφτά από αυτό. Με έχουν πάρει και οι σταθμοί του Βόλου να κάνουμε συζήτηση μαζί του, αλλά τι να συζητήσουμε. Βλέπετε με ποιον τρόπο φέρεται αυτός ο άνθρωπος.»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, τόνισε:

«Δέκα του Σεπτέμβρη θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Σήμερα όμως αναμένεται να παρθεί η σχετική απόφαση. Θα παίξουμε στην έδρα μας είτε με τη Βέροια είτε με τον Ηρακλή.»

Για τις κινήσεις του Σαββίδη, σχολίασε:

«Μου αρέσει όπως συμπεριφέρεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Σαββίδης, διότι έχει καθαρές απόψεις. Όμως μέχρι εκεί...»

Για τους στόχους του «βυσσινί» συλλόγου, δήλωσε:

«Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε το βάθος της ομάδας. Έχουμε ποδοσφαιριστές τώρα που δεν τους ξέρει κανείς, όμως όλοι του χρόνου θα μιλάνε γι αυτούς. Ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν τώρα δεν τους ξέρουν πολλοί.»

Για το αν θα γίνει μεταγραφή, ανέφερε:

«Δε θα γίνει μεταγραφή αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εμείς δεν παίρνουμε ονόματα, παίρνουμε τα εργαλεία που ζητάει ο Αναστασιάδης. Κοιτάμε Έλληνες, αλλά δεν αποκλείουμε καμιά περίπτωση. Ψάχνουμε ακόμα ένα 6-8αρι και ένα ακόμα στόπερ. Ο Ποτουρίδης είναι ο πρώτος μας στόχος για μεταγραφή! Φέτος στόχος μας είναι να μείνουμε άνετα στη Σούπερ Λιγκ.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ