Βαθμολογία

Κούγιας για ΕΠΟ: «Σαν να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας»

Για ανάγωγη και ασεβή συμπεριφορά προς τις ομάδες, κατηγόρησε την ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας εξερχόμενος από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Στις 10:27 μας έστειλε ένα mail η ΕΠΟ, με το οποίο μας ενημέρωνε για την αναβολή της συνάντησης. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς οι συνεργάτες μου ενώ ήμουν στο δρόμο χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο δεν γίνεται αυτή η συνάντηση.

Είναι μια ακατανόητη επιλογή, όχι μόνο με εξέπληξε αρνητικά αλλά φτάσαμε στο σημείο να αλλάζουμε το πρόγραμμά μας, να αφήνουμε τις δουλειές μας, τις διακοπές μας και τις οικογένειες μας για να ερχόμαστε σε μια συνάντηση που δεν γίνεται.

Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται σήμερα εδώ και συνεχίζει να δείχνει το ποδόσφαιρό μας το πόσο έχει κουράσει και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι σαν να έχει πεθάνει το ποδόσφαιρό μας.

Για την ΕΠΟ έχω να πω ότι ακόμη κι αν υπήρχε μια διάθεση συμπάθειας και βοήθειας, η σημερινή της ενέργεια τα διαλύει και τα διώχνει όλα. Είναι μια ανάγωγη και ασεβής συμπεριφορά προς τις ομάδες.

Πρέπει να αλλάξουν όλα, δυστυχώς δεν αντέχουμε πια και σε αντίθεση με τους ανθρώπους που είναι στην ΕΠΟ, εμείς έχουμε βάλει πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο και κάποιοι έχουν καταστραφεί».