Βαθμολογία

«Χαλάει» του Τιοτέ στη Γαλατασαράι

Η μετακίνηση του Σείκ Τιοτέ από τη Νιουκάστλ στην Γαλατασαράι φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί εν τέλει, αφού σύλλογος και παίκτης δεν τα βρήκαν μεταξύ τους.

Παρά το έντονο «φλερτ» που υπήρχε εδώ και μέρες ανάμεσα στον Σείκ Τιοτέ και την Γαλατασαράι, δεν θα υπάρψει όπως φαίνεται επισημοποίση της μεταξύ τους σχέσης. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα της «Μirror», η εν λόγω μεταγραφή «ναυάγησε», καθώς η ομάδα της Πόλης, που πρόσφερε 2 εκ. λίρες για τον Ιβοριανό διεθνή, δεν τα βρήκε με τον ίδιο στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, που πιθανώς να αφορούν και το κομμάτι των αποδοχών του.

Η Γαλατασαράι είχε εμφανιστεί εξίσου διστακτική για τον Τιοτέ λίγες μέρες πριν, όταν οι γιατροί της είχαν ανακαλύψει πρόβλημα στο γόνατο του Τιοτέ, αυτό όμως, όπως ξεκαθάρισαν άνθρωποι της, δεν ήταν ο λόγους που δεν προχώρησε το συγκεκριμένο deal. Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ από το 2010 και μετράει μαζί της 153 συνολικά εμφανίσεις και ένα τέρμα, ενώ μεταγραφικά απασχόλησε αρκετά και τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα.