Βαθμολογία

Στον «αέρα» το φιλικό με τον Παναιτωλικό

Όπως έγινε γνωστό από το AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη, τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου για την ΑΕΛ, στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της «βυσσινί» ΠΑΕ έκανε γνωστό πως παρά τη σιγουρία που υπήρχε για την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης, πλέον το ματς βρίσκεται στον «αέρα», λόγω του μεγάλου ταξιδιού που θα αναγκαστούν να κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ και της δεδομένης ταλαιπωρίας της ομάδας που για να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, θα χρειαστεί και μία μέρα διανυκτέρευσης στην περιοχή.

Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί αύριο (30/08), με την ομάδας της Λάρισας να εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις, όπως το «κλείσιμο» ενός παιχνιδιού πιο κοντά στη Λάρισα ή ακόμη και στο AEL FC ARENA αν είναι αυτό εφικτό.

Πάντως, σίγουρο είναι πως ο τεχνικός του συλλόγου, Άγγελος Αναστασιάδης, επιθυμεί η ομάδα του να δοκιμαστεί κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.