Βαθμολογία

Τα εύσημα στον... Φελαινί! (PICS)

Κίνηση ηρωισμού, αληθινής μαγκιάς και ανθρωπιάς. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δε συνηθίζεις να τους λες και πολλά μπράβο για την αγωνιστική του παρουσία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά γι' αυτή του την κίνηση αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια!

Ο λόγος για τον Μαρουάν Φελαϊνί ο οποίος μπορεί να μην ήταν ο πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/08) κόντρα στη Χαλ, όμως ήταν αναμφίβολα ο «αφανής ήρωας» όπως συνηθίζουμε να λέμε, με μια κίνηση άξια θαυμασμού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μια «έντονη πολιορκία» που έκανε το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο στα «καρέ» της Χαλ ως προς την επίτευξη του τέρματος που θα του έδινε την πολυπόθητη νίκη, το γκολ που σημείωσε ο Ράσφορντ στο 93' αποτέλεσε το έναυσμα για «τρελούς πανηγυρισμούς».

Την ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν γίνει ένα κουβάρι ουρλιάζοντας από χαρά για το γκολ της νίκης και οι εκδρομείς οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονταν στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας, ο Μαρουάν Φελαϊνί εντόπισε μία γυναίκα στην πρώτη σειρά η οποία κινδύνευε να καταπλακωθεί από ομοϊδεάτες της οπαδούς, έχοντας πέσει πάνω σε διαφημιστική πινακίδα, και δεν έχασε χρόνο.

Όντας απόλυτα ψύχραιμος έτρεξε να την βοηθήσει τραβώντας την με το χέρι και καταφέρε τελικά να την βγάλει από μία κατάσταση που έμοιαζε άκρως επικίνδυνη για τη σωματική της ακεραιότητα, συνεπικουρούμενος από άνδρες ασφαλείας στους οποίους είχε κάνει νόημα να αναλάβουν δράση.

Η κίνησή του αυτή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους και όπως ήταν λογικό γνώρισε την αποθέωση για την ενέργειά του.