Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Να εκτιμήσει την προσπάθειά μας ο κόσμος»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Αποστόλη Πλασταρά «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος μίλησε για τον δεύτερο όμιλο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα της Λάρισας, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

«Ο όμιλος ήταν αυτός που περιμέναμε. Δεν έγινε καμία διαφοροποίηση.» ανέφερε αρχικά. «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δε θα πρέπει να υποτιμήσουμε καμία. Εμείς κοιτάζουμε να είμαστε δυνατοί και από εκεί και πέρα καθρέπτης θα είναι το γήπεδο.

Αυτή τη στιγμή είμαστε κατά 90% έτοιμοι όσον αφορά το βασικό κορμό της ομάδας. Ωστόσο αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουμε και άλλες προσθήκες. Η διοίκηση άλλωστε έχει αποδείξει πως είναι πάντα διατεθειμένη να πράξει όσα ζητάει ο προπονητής.

Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, έχουμε δώσει βαρύτητα στην οργάνωση. Αν μιλήσετε με παίκτες και προπονητή θα καταλάβετε πως κάνουμε πράγματα που δε συμβαίνουν καν σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Σίγουρα μέσα από αυτή την προσπάθεια μπορεί να υπάρξουν λάθη, αλλά αυτά συμβαίνουν. Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση και όλα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κόσμος θα εκτιμήσει την προσπάθειά μας και θα βρεθεί στο γήπεδο.»