Βαθμολογία

Λύση συνεργασίας με Χρήστο Κοντοχρήστο

Λύθηκε πριν από λίγο κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Χρήστου Κοντοχρήστου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως σας μετέδωσε το AEL Radio και η εκπομπή "Ο Σκόρερ" με τον Λάζαρο Παπαδούλη.

Η "βυσσινί" ΠΑΕ η οποία αναγνωρίζει την προσφορά του παίκτη στην περσινή άνοδο της ομάδας στην Super League ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή στον οποίο εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Κατόπιν μάλιστα αυτής της εξέλιξης η ΠΑΕ ΑΕΛ όπως ενημέρωσε δεν υπάρχει ουδεμία εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της περσινής περιόδου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία για λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ευχόμαστε στον πρώην ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος έδωσε μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Super League, ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του και προσωπική του ζωή.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, με δεδομένο ότι έχει συμφωνηθεί η λύση του συμβολαίου με τον Μανώλη Ροβίθη, δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα όσον αφορά σε ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περιόδου 2015-16 και για τη διοίκηση της ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, ότι με τη νέα ιδιοκτησία ουδέποτε υπήρξαν οφειλές σε ποδοσφαιριστές, ώστε να υπάρξει προσφυγή και ότι ακόμη και όταν υπήρξαν διαφορές για την παραμονή ή όχι ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, αυτές λύθηκαν με αμοιβαίες υποχωρήσεις και χωρίς προσφυγές στα δικαστήρια, γεγονός το οποίο αποδεικνύει και την καθημερινή εξέλιξη της ΑΕΛ σε ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό club, το οποίο δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο και με ποδοσφαιριστές, αναγκαία προαπαιτούμενα ώστε να εξασφαλίζεται άμεσα η αδειοδότηση της.