Βαθμολογία

Ιταλικά σενάρια φέρνουν Κονέ στον Παναθηναϊκό

Τον Παναγιώτη Κονέ, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Ουντινέζε, ...στέλνουν ιταλικά ΜΜΕ στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα ο Κονέ είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι με τον οποίο συνυπήρξαν στην Ουντινέζε.

Ο αποκλεισμός του διεθνή επιθετικού από την πρεμιέρα της ομάδας του Ούντινε έδωσε τροφή για σχόλια περι μεταγραφής του στο "τριφύλλι", ενώ και ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του Κονέ.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα της ιταλικής ιστοσελίδας:

«Δεν υπάρχει χώρος στο κέντρο της Ουντινέζε για τον Κονέ, που οδεύει προς αποχώρηση. Ο Έλληνας χαφ είναι έτοιμος να φύγει, αυτή τη φορά για τα καλά, από την ομάδα. Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, οι ρόλοι στη μεσαία γραμμή έχουν μοιραστεί. Και δεν υπάρχει θέση για τον Κονέ.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρόμα θα έχει ως φυσική συνέπεια τη μεταγραφή του. Η Ουντινέζε έχει δεχτεί λοιπόν αρκετές κρούσεις για τον Κονέ και περιμένει μία καλή προσφορά για να τον παραχωρήσει. Αυτή η προσφορά δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Κονέ στην Ουντινέζε».

Αναλυτικά και η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Ουντινέζε:

«Για τον Κονέ, όπως και για άλλους παίκτες, υπάρχουν πολλές κρούσεις και θα τις αξιολογήσουμε σε αυτήν την, τελευταία, φάση της μεταγραφικής περιόδου»,