Βαθμολογία

Ενθαρρυντικά μηνύματα για Ηρακλή από Καγιούλη

Καθησυχαστικός αναφορικά με το άμεσο μέλλον του Ηρακλή ήταν ο Νίκος Καγιούλης, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό την Τρίτη (23/8).

Ο ομογενής επιχειρηματίας εκτιμά ότι μέχρι την Παρασκευή (26/8) ο «Γηραιός» θα έχει στην κατοχή του την ενημερότητα, υποστήριξε ότι θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, ενώ υπογράμμισε ότι οι οφειλές προς το ΙΚΑ έχουν ρυθμιστεί.

Αρχικά, ο Καγιούλης είπε στον «Arena FM»: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετές μέρες, πιστεύουμε μέχρι Παρασκευή θα έχουμε τελειώσει σε όλα τα επίπεδα, μπορεί και νωρίτερα. Πλέον εξαρτάται από τις υπηρεσίες για την γραφειοκρατία  Έχουν κατατεθεί τα χρήματα που πρέπει να κατατεθούν και από την μεριά έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες».

Αναφερόμενος στα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιου τόνισε: «Έρχονται, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά για να ξεχρεώσεις. Επενδύουμε και άλλα κεφάλαια εκτός από αυτά της Νότιγχαμ. Η ομάδα μας έχει δώσει 150.000 ευρώ και περιμένουμε ακόμα 800.000 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε στην εφορία. Και το ΙΚΑ έχει ρυθμιστεί. Η εταιρεία μου έχει διαθέσει κάποια κεφάλια και περιμένουμε την ρύθμιση».

Σχετικά με την απάντηση στους Αντωνέλη, Τουτζιάρη και Παπαϊωάννου εξήγησε: «Τους απάντησα ότι το συνολικό ποσό που απαιτείται για την αγορά του Ηρακλή είναι 4.500.000 ευρώ. Έλεγχος δεκτός ανά πάσα στιγμή αλλά πρέπει να προκύψει πρώτα συμφωνία. Τα 500.000 ευρώ τα ζητήσαμε σαν ρήτρα αν αθετήσουν την συμφωνία που θα κάνουμε. Δεν ζητάμε χρήματα για να γίνει έλεγχος».

Ερωτηθείς αν θα γίνουν μεταγραφές, ο Καγιούλης ήταν ξεκάθαρος: «Θα γίνουν μεταγραφές, περιμένουμε πάνω από τρεις ποδοσφαιριστές. Αν τηρηθούν οι συμφωνίες που έχουμε κάνει, ο προπονητής θα έχει αρκετές επιλογές».

Κληθείς να σχολιάσει όσα ακούστηκαν για τον Νίκο Παπαδόπουλο τόνισε: «Είναι μεγάλο λάθος αυτό, δεν ξέρω ποιος τα βγάζει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα. Αν δεν τον θέλαμε θα είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν. Ο κόουτς ξέρει την γνώμη μου αλλά και την στήριξη προς το πρόσωπο του. Δεν ευσταθούν αυτά που γράφουν και δεν θα ασχοληθώ άλλο».

Αναφορικά με τα γήπεδα στην Μίκρα, ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε: «Όλα τα γήπεδα που έχουμε στην Μίκρα, θα γίνουν καινούργια. Έχει δοθεί η εντολή και ήδη έχουν ξεκινήσει».

Επιπλέον, ερωτηθείς αν η εταιρεία του μπορεί να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, ο Καγιούλης απάντησε: «Η εταιρεία είναι ικανή να στηρίξει την ομάδα οικονομικά, και θα την στηρίξει σε όλα τα στάδια. Όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο το φέρνουμε πάντα εις πέρας, και αυτό θα γίνει και τώρα.

Θα εξυγιάνουμε την ομάδα και στην συνέχεια θα είναι έτοιμη προς πώληση. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε μέτοχοι ή πρόεδροι κάπου. Η δουλειά μας είναι να εξυγιάνουμε την ομάδα και όταν και αν βρεθεί κάποιος  σοβαρός επενδυτής ή αγοραστής να προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα».

Τέλος, ο ομογενής επιχειρηματίας έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Να είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, να μας στηρίξουν και να είναι σίγουροι ότι ο Ηρακλής θα επανέλθει εκεί που πρέπει».