Βαθμολογία

Σπανός: «Να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο που ενώνει»

Δηλώσεις μετά το πέρας του Δ.Σ. της Super League έκανε και ο Γιώργος Σπανός που τόνισε να κοιτάξουν όλοι το ποδόσφαιρο που ενώνει τις ομάδες.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου τόνισε επίσης ότι πρέπει να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης από όλες τις ομάδες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση με την FIFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Ατρόμητου:

Για το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας:

«Ύστερα από ένα συμβούλιο που κράτησε δυο ώρες, ακούστηκαν διαφωνίες και έγιναν διάφορες συζητήσεις. Στο τέλος υπήρξε μια ομόφωνη απόφαση για την τριμελή επιτροπή. Θα φροντίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν στο διάστημα που απομένει μέχρι την ανάδειξη προέδρου. Ζητήσαμε ήδη ραντεβού με τον Κοντονή και τον Παπαδόπουλο της Nova, για να συζητήσουμε τα τρέχοντα ζητήματα».

Για την εκπροσώπηση στην συνάντηση με την FIFA:

«Μας ήρθε ένα έγγραφο που λέει ότι κάθε ομάδα μπορεί να εκπροσωπηθεί από μόνη της. Έτσι, θα βρεθεί κάθε ομάδα στη συνάντηση για να καταθέσει τις απόψεις της»

Για το αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις ομάδες:

«Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα. Είμαστε εδώ για να συμπλεύσουμε, να προχωρήσουμε με ενότητα, γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο που μας ενώνει, και όχι θέματα εκτός ποδοσφαίρου που έχουν μεταφερθεί μέσα στο ποδόσφαιρο. Πληρώνουμε έριδες, κόντρες και εγωισμούς που πρέπει να σταματήσουν».