Βαθμολογία

Κάτσε: «Να κερδίσει τίτλο ο ΠΑΟΚ για τον κόσμο»

Ο Έργκους Κάτσε έφυγε για την Τσεχία και στο αεροδρόμιο ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για τον ΠΑΟΚ και να κερδίσει φέτος έναν τίτλο για να το αφιερώσει στον κόσμο. «Χώραγα στον ΠΑΟΚ» είπε!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

Λίγο πριν επιβιβαστείς στο αεροπλάνο για Τσεχία, τι σκέφτεσαι;

Είμαι χαρούμενος, μια νέα σελίδα στην καριέρα αλλά και στη ζωή μου ανοίγει σήμερα. Σίγουρα αγχωμένος στο ξεκίνημα αλλά οι άνθρωποι εκεί έδειξαν πως με θέλουν πολύ και με περιμένουν... Είναι λίγο περίεργα, εδώ είναι η ζωή μου, η οικογένεια μου, οι φίλοι, τα πάντα είναι εδώ αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.

Τις δυο τελευταίες ημέρες όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ανανέωση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και δανεισμός στην Βικτόρια Πλζεν...

Ναι, ανανεώσαμε με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 αλλά αυτό που κοιτάω τώρα είναι η φετινή χρονιά. Να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί που πάω, χωρίς τραυματισμούς και μετά βλέπουμε...

Σε αυτούς που ρωτούν αν ο Κάτσε χωρούσε ή όχι στον φετινό ΠΑΟΚ, τι απαντάς;

Χωράμε νομίζω... αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράς μπροστά.

Προ ημερών ο Βλάνταν Ίβιτς  δήλωσε πως είχε ενημερωθεί από την διοίκηση πως δεν θα συνεχίσεις φέτος στην ομάδα, πως σου ακούστηκε τότε;

Απόλυτα ειλικρινές. Και στην συζήτηση που είχα εγώ μαζί του, μου μετέφερε ακριβώς το ίδιο.

Ένας κύκλος με τον ΠΑΟΚ κλείνει, να ρωτήσω αν μιλάμε προσωρινά;

Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή. Εγώ μεγάλωσα σε αυτήν την ομάδα, έζησα τα πάντα εδώ και εδώ θα γυρνάω πάντα. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά να έχουν τύχη και να πάνε όλα καλά για τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι από την καρδιά μου να κερδίσουν φέτος έναν τίτλο και να το αφιερώσουν στον κόσμο μας. Αξίζει και σε εκείνους και στον κόσμο.