Βαθμολογία

Απάντηση από την LA FARM

Απάντηση από την εταιρεία LA FARM του Βαγγέλη Πλεξίδα προς την ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την σημερινή απόφαση που πάρθηκε για το προπονητήριο των Δένδρων, αλλά και την εν γένει δικαστική διαμάχη που υπήρξε.

Αναλυτικά η απάντηση της LA FARM:

“Η εταιρία LA FARM AE και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, δηλώνουμε ότι σεβόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της, όπως επίσης και τις ατυχείς αποφάσεις τους. Οι όποιες επόμενες δικονομικές και διαδικαστικές ενέργειες της εταιρίας LA FARM ΑΕ, θα γνωστοποιηθούν αρμοδίως και πέρα από δημόσια δελτία τύπου, επικοινωνιακών στοχεύσεων.

Ωστόσο απορούμε για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης της εκδοθείσας απόφασης, η οποία απόφαση, βασιζόμενη σε τουλάχιστον απαράδεκτη και εξόφθαλμα εσφαλμένη νομική αιτιολόγηση, ουδόλως απασχολήθηκε με τα ουσιαστικά ζητήματα και δεδομένα της υποθέσεως και τα δικαστικώς ομολογημένα από την ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΙΚΕ.

Κρίσεις και αναφορές, περί δήθεν οφειλών και ανύπαρκτου θέματος το οποίο και δεν έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη, προφανώς και δεν συνάδουν με την ταυτόχρονη έκκληση για εξώδικές διαπραγματεύσεις μαζί μας.

Για την εταιρία LA FARM AE

Ευάγγελος Πλεξίδας”