Βαθμολογία

«Πετούσε» και στο 3ο φιλικό ο Απόλλων Λάρισας

Το τρίτο του φιλικό παιχνίδι  και το πρώτο στη Λάρισα έδωσε ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (21/8) κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Και αυτό το φιλικό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος (1-0), η ομάδα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία.

Το φιλικό έγινε κάτω από έντονη ζέστη και λίγο κόσμο, όμως οι παίκτες ήταν σε εξαιρετική φόρμα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι του αγώνα που ήταν κάπως νευρικοί, το υπόλοιπο διάστημα στέκονταν πολύ άνετα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας, έκαναν φάσεις και το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 50’ όταν ο πολύ καλός Πέντα έκανε τη σέντρα και ο Διβανές από πλάγια θέση το σουτ και το 1-0.

Στο 15’ ο Πέντα έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Σαχινίδης το σουτ, ο Παπαγιάννης απέκρουσε. Στο 35’ ο Πέντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος τη κεφαλιά που την έστειλε πάνω από την εστία.

Στο 70’ σουτ από κοντά του Διβανέ, με τις γροθιές σε κόρνερ ο κίπερ και στο 80’ μια καλή στιγμή για τον Ρήγα, ο Γουτούδης έκανε το σουτ, σε κόρνερ έβγαλε ο Σταυράκης.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης.

Έπαιξαν και οι: Σταυράκης,  Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Μυρσινιάς, Σταυρίδης, Αγριόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Λιλολάρι, Κολοβός, Χαραλαμπίδης.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Λάμπρου, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κέβιν, Τζουβάρας, Γκίκα, Τσελέπης, Αθανασίου.

Έπαιξαν και οι: Κυπτίου, Γκάγκας, Κεφαλάς, Χατζής, Ζαχαράκης, Γουτούλης, Ράπτης, Τσουμπέκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκαρέλης, Τσαπράζης.  

Επιπλέον εικόνες από το φιλικό…