Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία στον Αμπελώνα

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (20/8) στο γήπεδο του Αμπελώνα. Ο τοπικός Αμπελωνιακός που τη νέα σεζόν θα μετέχει στην Α1’ ΕΠΣΛ αντιμετώπισε τον Αστέρα Τυρνάβου, ομάδα που ανέβηκε στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα στο τελικό 2-2. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Νωρίς στο 5’ κάθετη πάσα του Τσετεροκλή στον Κοκόμπελη και αυτός ξανά στον Τσετεροκλή με τον τελευταίο με σουτ στο παραθυράκι να κάνει το 1-0.

Στο 15’ ισοφάρισε ο Αστέρας με τον Λ. Γκαραγκούνη. Στο 75’ απευθείας φάουλ του Τσετεροκλή και 2-1 για τον Αμπελωνιακό. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε για τον Αστέρα ο Μπαντής Π.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βουγιουρδής, Τζιαρτζάνης, Αλεξόπουλος, Φετάου, Λιάκος, Φάκας, Χατζούλης, Τσετεροκλής, Μαυρίδης, Ζαμπέτας, Κοκόμπελης.

Έπαιξαν και οι: Νταλακούρας, Καρυπίδης, Δίχρης, Νταφούλης, Μαντζιώκας, Παππάς, Χατζηγιάννης, Αρσένης, Τανός, Κυριακίδης, Γιουσούφι.

Αστέρας Τυρνάβου (Γιώργος Δοδοντσάκης): Τσακίρης Χ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Β., Λάζος Γ., Πάσσιος Β., Μπαντής Γ., Πολύζος Α., Τσακίρης Κ., Λάζος Α., Γαλάνης, Γκαραγκούνης Λ.

Έπαιξαν και οι: Μπαντής Ν., Μπαντής Π., Μαυρίδης Δ., Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Σ., Τσακίρης Χ., Μπαντής Σ., Μαργαρίτης Β., Ισούφης Κ., Φουντούνας, Γκαραγκούνης Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τσακνάκη, Τάνας.

Επιπλέον εικόνες από την φιλική αναμέτρηση…