Βαθμολογία

Το πρώτο φιλικό στη Λάρισα για τον Απόλλωνα

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Απόλλωνα Λάρισας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι την Κυριακή. Συγκεκριμένα στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, επί λαρισινού εδάφους, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, θα αντιμετωπίσει την δυνατή ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Η ομάδα του Απόλλωνα η οποία προέρχεται από δύο εκτός έδρας φιλικές επικρατήσεις, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, στο Ελατοχώρι (στην Νεοκαισάρεια 0-2 επί του τοπικού Αχιλλέα και στο Ελατοχώρι με 0-3 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά), περιμένει τον κόσμο της, στο ανακαινισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης.

- Ο Απόλλωνας Λάρισας με τον επιθετικό του, Βασίλη Σαχινίδη, βρέθηκε στο πλευρό του Καλούδη Λεμονή. Ο Σαχινίδης επισκέφθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ΑΠΕ Λαγκαδά, Καλούδη Λεμονή, που τραυματίσθηκε σοβαρά στον φιλικό αγώνα, από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα κνήμης και περόνης και να χειρουργηθεί. Ο Σαχινίδης μετέφερε στον άτυχο Λεμονή, τις ευχές όλης της οικογένειας του Απόλλωνα, για ταχεία ανάρρωση όπως και μια ανθοδέσμη...