Βαθμολογία

Αδάμ: «Το Επιμελητήριο είναι δίπλα στην ΑΕΛ»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε την Πέμπτη (18/8) μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της νέας διοίκησης, με τη συμπλήρωση ενός έτους από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον κ. Αλέξη Κούγια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και χορηγοί της περσινής χρονιάς αλλά και της φετινής που η «βασίλισσα» θα μετέχει στη Σούπερ Λίγκα. Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Αδάμ. «Είναι πολύ σημαντική η άνοδος της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς σαν Επιμελητήριο θέλουμε να προβάλουμε αλλά και να αξιοποιήσουμε όλο αυτό το έργο. Όλες οι επιχειρήσεις που είναι υποστηρικτές μας θα μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Σαν Επιμελητήριο έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης μας την ΑΕΛ. Αξίζει να αναφέρουμε πως αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι και τα μέλη του εμπορικού συλλόγου που είναι και μέλη του Επιμελητηρίου. Όλη η διοίκηση είναι σύσσωμη δίπλα στην ΑΕΛ που είναι ιδέα για την πόλη. Μου άρεσε πάρα πολύ το συναινετικό πνεύμα του κ. Κούγια. Δεν είναι τυχαίο πως στην «χρυσή» εποχή της ΑΕΛ πρόεδρος ήταν ο κ. Ξενοφών Καντώνιας».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ