Βαθμολογία

Με όνειρα, όρεξη και σπουδαία μεταγραφή η πρώτη της ΑΕΛ! (PICS)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, σχετικά με την πρώτη προπόνηση του συλλόγου, ενώ συνάμα ανακοινώνει και μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το ρόστερ των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ σήμερα το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Μητσιμπόνας.

Η ΑΕΛ ξεκινάει με όρεξη και πολλά όνειρα για το φετινό πρωτάθλημα, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α' Εθνική κατηγορία. Το παρών έδωσαν αρκετά μέλη του Δ.Σ., ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Αντώνης Τσαγκάλης, αλλά και μέλη της Διοικούσας επιτροπής Ποδοσφαίρου της Γυναικείας ομάδας με τον Πρόεδρο της επιτροπής Βασίλη Ντριγκόγια, να δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΛ από την περσινή αγωνιστική περίοδο, αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι, κάποιες νεαρές κοπέλες υπό δοκιμή, αλλά και μία μεγάλη έκπληξη.

Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της Γιόβανα Σρετένοβιτς. Η έμπειρη διεθνής Σέρβα που αγωνίζεται σαν αριστερό Χαφ και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στις Ελπίδες Καρδίτσας, αναμένεται να είναι από τους κινητήριους μοχλούς της ΑΕΛ στην Α' Εθνική, με τον τεχνικό Νίκο Γκαλίτσιο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με τη νέα αυτή μεταγραφή και την ομάδα να στελεχώνεται από έμπειρες και ποιοτικές παίκτριες.

H Σρετένοβιτς ξεκίνησε την καριέρα της από την Sloga Radnicki και μετά έπαιξε για την Masinac Nis με πολλές συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Σερβίας με 41 συμμετοχές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδος με την απόκτηση ακόμη δύο έμπειρων παικτριών για την άμυνα και ενός κεντρικού Χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και μία ακόμα μεσοεπιθετικός.