Βαθμολογία

Από τον… Αύγουστο η εκκίνηση του Κυπέλλου!

Η διαδικασία του Κυπέλλου Ελλάδος όπως πέρσι θα βάλει από νωρίς σε μπελάδες… τέσσερις ομάδες που θα βγουν από την κληρωτίδα στις 24 Αυγούστου! Αυτό το σύστημα γίνεται ώστε να μείνουν 16 ομάδες για την δεύτερη φάση και μαζί με τις 16 της Super League να δημιουργήσουν οκτώ ομίλους, συνεπώς οι υπόλοιπες 14  ομάδες θα συνεχίσουν μόνο με φιλικά την προετοιμασία τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος!

Πέρσι οι… άτυχοι αυτής της διαδικασίας ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, η Καλλιθέα, ο Αχαρναϊκός και τα Τρίκαλα. Η Καλλιθέα απέκλεισε τον Αγροτικό Αστέρα σε διπλά παιχνίδια, όπως και ο Αχαρναϊκός τα Τρίκαλα. Αυτή η διαδικασία βάζει σε σκέψεις τις ομάδες ακόμη και για τον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων και έτσι όλα είναι υπό αίρεση για το τέλος Αυγούστου και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Πάντως και η ΕΠΟ δεν έχει σωστό προγραμματισμό, αφού θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα η κλήρωση και να μην μάθουν οι ομάδες τους αντιπάλους τους μόλις μια εβδομάδα πριν τους αγώνες. Στις 24 Αυγούστου θα βγουν τα ζευγάρια και οι αγώνες θα γίνουν 30-31 Αυγούστου και 6-7 Σεπτεμβρίου.