Βαθμολογία

Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Έδειξαν και οι δύο καλά στοιχεία. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας Πανιώνιος και Ατρόμητος έδωσαν την πρόβα τζενεράλε τους στη Νέα Σμύρνη με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ την Κυριακή (14/8).

Συνολικά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν και ένα δοκάρι, αλλά οι Περιστεριώτες είχαν επίσης τις δικές τους καλές στιγμές. Οι δύο ομάδες έβγαλαν θετικά πράγματα χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Πανιωνίου, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε για πρώτη φορά και ο Κρητικός.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο να είναι πολύ καλύτερος από τον Ατρόμητο. Μόλις στο 8' θα μπορούσε να έχει γίνει το 1-0, όταν ο Μασούντ πέρασε τον Παπαδόπουλο και εκείνος τον ανέτρεψε. Ο Ιρανός ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών γλίτωσε την αποβολή για να μη χαλάσει το φιλικό.

Οι Νεοσμυρνιώτες συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 19'. Με μία ακόμη εξαιρετική κάθετη, αυτή τη φορά από τον Μασούντ (σ.σ. στη φάση του 8' την είχε κάνει ο Ανσαριφάρντ), ο Ανσαριφάρντ βγήκε μόνος του, πέρασε, τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ.

Η μοναδική αντίδραση του Ατρομήτου ήταν μία καλή αντεπίθεση στο 25', την οποία σπατάλησε ο Βασιλείου. Στο 30' ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Μασούρα και πέντε λεπτά μετά απείλησε εκ νέου με τον Μπεν. Ήταν, άλλωστε, εύκολο να φτάσει σε τελικές γιατί οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ κακές επιστροφές και άφηναν αρκετούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύονταν οι «κυανέρυθροι».

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν με τον Δέλλα να κάνει πρώτος αρκετές αλλαγές και αν δίνει πνοή στην ομάδα του. Όσοι μπήκαν ήταν φρέσκοι, μπόρεσαν να πιέσουν και έτσι ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έβγαζε περισσότερη ενέργεια.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 61' με τη σέντρα να βγαίνει από αριστερά και τον Λε Ταλέκ με κεφαλιά να νικά τον Θεοδωρόπουλο. Κάπου εκεί ο Πανιώνιος πήρε ξανά την κατοχή, αλλά στη συνέχεια ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οι αλλαγές ήταν πολλές και το αποτέλεσμα ήταν αν σταματά συνεχώς το ματς. Η μοναδική πραγματικά καλή στιγμή ήταν αυτή στο 83' όταν ο Μασούντ με εντυπωσιακό σόλο λίγο έλειψε να σκοράρει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Κίτρινες: 8' Νίκος Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης (46' Πατσατζόγλου), Οικονόμου (79' Γκιοατά), Αντωνιάδης (62' Τασουλής), Σιώπης (81' Πινιώτης), Κόρμπος (81' Κρητικός), Μασούρας (79' Καθάριος), Μπεν (62' Ολαϊτάν), Μασούντ, Ανσαριφάρντ (81' Ντουρμισάι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Παπαδόπουλος (46' Γκορμπούνοφ), Γκουγκούδης (46' Κιβρακίδης), Ζησόπουλος (55' Φυτανίδης), Λαζαρίδης (46' Κατράνης), Μπίτολο (55' Κοντοές), Ούμπιντες (77' Μπαστακός), Μπρίτο (46' Γροντής), Μπάγκα (82' Κεϊτά), Βασιλείου (77' Νάτσος), Λημνιός (67' Τσατσόπουλος), Παπαδόπουλος (55 Λε Ταλέκ).