Βαθμολογία

Προετοιμασία, φιλικά και «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, σχετικά με την προετοιμασία, το επικείμενο πρωτάθλημα, τα φιλικά που πρόκειται να δώσει πριν την έναρξη αυτού, αλλά και τις προσθήκες-αποχωρήσεις που υπάρχουν στο ρόστερ των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Την πρώτη της προπόνηση αναμένεται να πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική κατηγορία και μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Μητσιμπόνας, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα.

Οι παίκτριες της ομάδος τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και μετά την έναρξη των προπονήσεων θα γίνουν και τα απαραίτητα εργομετρικά από τον Γυμναστή της ομάδας Άκη Οικονόμου και το εργαστήριο Optimize perfomance.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα, όπως και στο γυμναστήριο SPRINTERS επί της Φαρσάλων, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις του τεχνικού τιμ της ομάδας. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Λαρισαίων και τον κ. Κωσταρόπουλο όπως και τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου SPRINTERS κ. Γκουργκουλια Σπύρο, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στην ΑΕΛ και υποστηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας στην πρόκληση της Α’ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, η ΑΕΛ θα δώσει 3-4 φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκαλίτσιος θέλει το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου ώστε να έχει την δυνατότητα να δουλέψει με όλο το υλικό από την αρχή και να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία.

Από την περσινή σεζόν η ΑΕΛ αποχαιρέτησε την Μαρία Ζαχαράτου η οποία επέστρεψε στην Πάτρα και την Χρύσα Πούλιου η οποία ζήτησε να αποχωρήσει.Οι υπόλοιπες αθλήτριες θα αξιολογηθούν από τον προπονητή Νίκο Γκαλίτσιο και αν κριθούν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην Α' Εθνική, θα συνεχίσουν κανονικά. Σε αυτές θα προστεθούν και οι μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν - ίσως να έχουμε και εκπλήξεις στην πρώτη -  με το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται από 22 άτομα συν 2-3 που θα προωθηθούν από την Ακαδημία της ΑΕΛ.

Γραφείο Τύπου
Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου ΑΕΛ