Βαθμολογία

Χωρίς νικητή στην Κέρκυρα

Την τελευταία τους ευκαιρία για να δοκιμάσουν πρόσωπα και διατάξεις πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους είχαν το Σάββατο (13/8) Κέρκυρα και Βέροια στο φιλικό που έδωσαν στο ΕΑΚΚ. Μπροστά σε περισσότερους από 500 φιλάθλους οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παρουσία του πρώην προέδρου της «Βασίλισσας του Βορρά» Θοδωρή Καρυπίδη και του άμεσου συνεργάτη του στον Άρη, Σίμου Ορφανίδη.

Οι Φαίακες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4' με τον Νίκιτς να κλέβει την μπάλα, να βγάζει και τη σέντρα και τον Κόντο να σκοράρει με βολέ στην κίνηση. Επτά λεπτά μετά έγινε το 1-1 με τον Άρτσε να εκτελεί κόρνερ και τον Σισοκό να σκοράρει με κεφαλιά.

Από εκεί και πέρα, στο 13' ο Κόντος με σουτ ανάγκασε τον Λόπεθ να κάνει επέμβαση, ενώ στο 29' χρειάστηκε και ο Κουτζαβασίλης σε σουτ του Παπαδόπουλου. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 40' με τον Άρτσε από κοντά να αστοχεί με κεφαλιά ψαράκι.

Η μεγάλη ευκαιρία της Κέρκυρας ήρθε στο 47' με τον Κόντο να δίνει στον Επστάιν και τον τελευταίο από το ύψος της περιοχής να αστοχεί, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Γκόμες νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Λόπεθ. Η Κέρκυρα ήταν και στη συνέχεια ανώτερη, είχε κάποιες φάσεις ακόμα με χαρακτηριστικότερες την κεφαλιά του Αρναρέλλη στο 79' και το σουτ του Ντουαλά στο 86', όμως, άλλο γκολ δεν πέτυχε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την Κέρκυρα αγωνίστηκε ο Ανδρεόπουλος για τον οποίο απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, ενώ ο για τη Βέροια ανεπίσημο ντεμπουύτο έκαναν οι Καπετάνος, Βίτι και Σαρπόνγκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (70' Αραμπατζής), Βενέτης, Ιωάννου (46' Γρομητσάρης), Γκόμες (77' Σπίνουλας), Ντιόγκο (63' Ζαραδούκας)(74' Χιντζίδης), Σιόντης, Νίκιτς (46' Επστάιν), Ζορμπάς (63' Ντουλά), Γεωργίου (77' Αρναρέλης), Κόντος (64' Ανδρεόπουλος), Τουράμ (63' Γεωργακόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μαλόν (46' Ναβαλόφσκι), Χαροντάκης, Μαραγκός, Σισοκό (46' Τομάς), Μπαλάφας (63' Καλί), Παπαδόπουλος (74' Μεληκιώτης), Άρτσε (60' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (46' Κάλβο), Σαρπόνγκ (60' Φόρτες), Καπετάνος (46' Βίτι).