Βαθμολογία

Παρουσίασε Ντοντό η ΑΕΛ

Τον Ντοντό παρουσίασε η ομάδα της ΑΕΛ σήμερα μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας και συγκεκριμένα από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση που είπε δυο πράγματα για τον ποδοσφαιριστή, τα εργομετρικά του και σκοπός της ομάδας είναι να μπει γρήγορα στην φιλοσοφία της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κυπαρίσση:

«Καλησπέρα σας, σήμερα είμαστε εδώ να παρουσιάσουμε το τελευταίο μέχρι σήμερα απόκτημα της ομάδας μας τον Ντοντό, τα ιατρικά του αποτελέσματα ήταν παρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μπει αγωνιστικά στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να τον βάλουμε γρήγορα στην φιλοσοφία της ομάδος και από εκεί και πέρα στο χέρι του είναι να βοηθήσει και εκείνος την ομάδα».

Στην συνέχεια απευθυνόμενος προς τον Ντοντό τον καλωσόρισε στα αγγλικά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να προβαίνει σε δηλώσεις όπου ευχαρίστησε την Λάρισα για την ευκαιρία που του έδωσε, τόνισε επίσης ότι γνώρισε από κοντά τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοντό:

«Ευχαριστώ την Λάρισα για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω σε αυτό το κλαμπ, ήρθα έκατσα κάποιες μέρες εδώ, είδα ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί, γνώρισα από κοντά τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου μέχρι να γίνει αυτή η μεταγραφή. Είναι πολύ σημαντικό που σε όλο αυτό είχα μαζί μου την γυναίκα μου. Ήρθα εδώ να δουλέψω και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνει αυτή η ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΚΑΣ