Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο»

Στο να είναι έτοιμη η ομάδα της ΑΕΛ το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Βέροια, ήταν η κύρια τοποθέτηση των δηλώσεων του τεχνικού των "βυσσινί" Άγγελου Αναστασιάδη μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αφού ευχαρίστησε και εκείνος τα Τρίκαλα δήλωσε επίσης ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή τακτικά, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον παρτενέρ του Φατιόν και αν προβληματίζεται από κάποια πράγματα, αλλά και για το αν ήταν ικανοποιημένος από το αρχικό σχήμα της λαρισινής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακεδόνα προπονητή της ΑΕΛ:

«Καταρχήν θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και εγώ τα Τρίκαλα που μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε δυο πολύ καλές και δυνατές προπονήσεις και να τους ευχηθώ όπως έκανα και στο προηγούμενο παιχνίδι να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν βάλει.

Εμείς σήμερα από πλευράς τακτικής είμασταν πολύ καλά και το λέω αυτό γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι, χτες έγινε μια προπόνηση που έπρεπε να γίνει βγάλαμε πολλά σπριντ, αρκετές ταχύτητες κάτι που δεν είχαμε κάνει και έπρεπε να κάνουμε γιατί ο χρόνος μας πιέζει. Το μόνο που με στεναχωρεί και το είπα στους παίκτες μου είναι ότι δεν έβγαλαν φρεσκάδα, έκαναν πάρα πολλά λάθη στον άξονα κάτι το οποίο είχαμε πει δεν έπρεπε να γίνει αλλά όμως μέσα από την προπόνηση πρέπει να γίνονται αυτά για να τα συζητήσουμε. Μέλημα μας είναι να είμαστε καλά το Σάββατο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρουν τα φιλικά ας τα χάναμε όλα, σκοπός και στόχος μας ήταν αυτό, δηλαδή όχι να χάσουμε εσκεμμένα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά από την δουλειά που κάνουνε και πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι θα είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση σχετικά με την δοκιμή για τον παρτενέρ του Φατιόν κοιτάζοντας την καλύτερη δυνατή λύση και αν προβληματίζεται από κάποια πράγματα ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε: «Κοιτάξτε υπάρχει δίλημμα για την θέση αυτή, έχουμε συζητήσει με την διοίκηση και ψάχνουμε να βρούμε μια λύση που να είναι καλύτερη από αυτή που έχουμε και το κοιτάμε λεπτομερώς. Αν δεν βρούμε αυτό που ψάχνουμε θα μείνουμε όπως είμαστε. Τα φιλικά παιχνίδια εξάλλου είναι για αυτή τη δουλειά και το κατα πόσο μπορούμε να βασιστούμε ή όχι σε κάποιους παίκτες. Τα συμπεράσματα είναι και θετικά και αρνητικά κάποιες στιγμές, αλλά εγώ επειδή έχω μεγάλους στόχους στους άξονες είμαι προβληματισμένος στο κομμάτι αυτό. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά, αλλά να ξέρετε για αυτή την ομάδα ο χρόνος θα είναι μαζί της. Σας είχα πει και την άλλη φορά είμαστε μια νέα ομάδα, νέος προπονητής και προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που κάνουνε. Κάναμε και αιματολογικές εξετάσεις είδαμε τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά και φυσιολογικά, αλλά επαναλαμβάνω σήμερα είδαμε και καλά και άσχημα πράγματα θα τα συζητήσουμε όλα και θα τα διορθώσουμε».

Σε ερώτηση για το ότι σε μια εβδομάδα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και αν είναι ικανοποιημένος με το αρχικό σχέδιο τόνισε: Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε τόσο καλή προσήλωση σε κάποια πράγματα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και όπως είπα και πριν ο χρόνος είναι υπερ μας. Πιστεύω ότι η κόπωση που υπάρχει και η κούραση δεν θα βγει στο πρώτο παιχνίδι, ελπίζω και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε μέσα από αυτά τα παιδιά να πάρουμε το καλύτερο για αυτή την ομάδα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ