Βαθμολογία

Στην αντεπίθεση ο Ουζουνίδης

Για περίπου 1,5 χρόνο η μεταξύ τους συνεργασία ήταν ιδανική και επωφελήθηκαν και οι δύο. Ο Πανιώνιος έσωσε την παρτίδα την πρώτη χρονιά και έκανε μια εξαιρετική δεύτερη σεζόν, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται και δικαίως να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένας εκ των καλύτερων Ελλήνων προπονητών.

Το διαζύγιο, όμως, κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν. Ο 47χρονος τεχνικός πήγε χωρίς άδεια στα γραφεία του Ολυμπιακού για να μιλήσει με τους διοικούντες και έδωσε έτσι πάτημα στους «κυανέρυθρους» στη συνέχεια για να καταγγείλουν τη σύμβαση.

Το μεγάλο τους παράπονο ήταν ότι δεν παραιτήθηκε όταν «χάλασε» η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και μάλιστα, μεταξύ άλλων, έλεγαν τότε στην ΠΑΕ «τι είμαστε, καβάτζα και γυρνάει πίσω;». Οι Νεοσμυρνιώτες επέλεξαν το συγκεκριμένο τρόπο για να λυθεί η συνεργασία τους με τον Ουζουνίδη προκειμένου να μη χρειαστεί να δώσουν αποζημίωση και εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Πανιωνίου επέλεξε να στραφεί επίσης δικαστικώς κατά του Ιστορικού αποστέλλοντας εξώδικο προκειμένου να αντικρούσει τα λεγόμενα των «κυανέρυθρων» και να φανεί αν τελικά υπήρχε όντως σπουδαίος λόγος για να καταγγελθεί η σύμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Ουζουνίδη τα χειρίζονται όλα αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι του και εκείνοι θα τον ενημερώσουν αν τελικά είναι σωστό να μιλήσει ή όχι. Δική του πρόθεση είναι να δώσει μια συνέντευξη Τύπου εντός των επόμενων ημερών, αλλά αυτό δεν έχει κλειδώσει και γι' αυτό δεν έχει βγει προς τα έξω και συγκεκριμένη ημερομηνία.