Βαθμολογία

Αξιόμαχη η κ-20 της ΑΕΛ, άδικη ήττα από Ολυμπιακό

Φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αμπελώνα ανάμεσα στην κ-20 της ΑΕΛ και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη στάθηκε πάρα πολύ καλά στην αναμέτρηση και ήταν αξιόμαχο απέναντι στους Πειραιώτες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν μια από τις φάσεις που δημιούργησαν και σκόραραν για να πάρουν και την νίκη με 0-1,

Ένα άδικο αποτέλεσμα για την κ-20 της ΑΕΛ η οποία μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία από την σημερινή αναμέτρηση όμως σίγουρα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία ενόψει του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι δυνατό με αρκετές μονομαχίες και για τις δυο ομάδες με την ομάδα του Βασίλη Βούζα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, την ΑΕΛ να ανεβάζει στροφές αλλά να μην μπορεί να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδες πάντως μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 3' με επικίνδυνη κεφαλιά του Κωστανάσιου να καταλήγει άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Λαρισαίοι απείλησαν με το σουτ του Μακρή που έφυγε επίσης άουτ.

Στο 9' ύστερα από ωραία συνεργασία Κεϊτά με Μακρή ο τελευταίος έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ για να κάνει ο Ολυμπιακός το 0-1 στο 20' με ένα πολύ ωραίο σουτ του Κιουρσάι που έστειλε την μπάλα στο Γ της εστίας της ΑΕΛ και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 0-2 όταν ο Κιρτζιαλίδης με όμορφο σουτ ανάγκασε τον πορτιέρε της ΑΕΛ να διώξει σε κόρνερ και τους γηπεδούχους στην συνέχεια να ανεβάζουν στροφές και στο 35' ύστερα από ωραία κάθετη του Μασούρα προς τον Κεϊτά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη απείλησαν στο 49' με το φάουλ του Μασούρα που μπλόκαρε ο Κηπουρός, ενώ στο 57' από σέντρα του Μακρή ο Κεϊτά απείλησε με σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 64' ακόμα μια καλή στιγμή για την ΑΕΛ με την σέντρα του Μακρή και την κεφαλιά του Μασούρα να φεύγει άουτ για να φτάσουμε στο 85' και την καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσιούτσιας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Κηπουρό να διώξει την μπάλα με υπερένταση και να κρατήσει το 0-1 που δεν άλλαξε στα υπολειπόμενα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ενώ εκεί βρέθηκε και η κ-17 του Ολυμπιακού που κάνει την προετοιμασία της στα Χάνια του Πηλίου. Τέλος να αναφέρουμε ότι η κ-17 της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλική αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη την αντίστοιχη κ-17 του Οικονόμου.

Διαιτησία: Νίτσας (Παπαγεωργίου, Λάκης)

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Καλούσης, Ναλπάντης, Κυρίτσης Θ., Μακρής, Χοτζάλι, Κεϊτά, Καραλούλης, Αναγνώστης.

Έπαιξαν και οι: Τσεκούρας, Ραζής, Γεωργακόπουλος, Μαστακούλης, Κυρίτσης Γ., Αναγνωστόπουλος, Μπαμπατζιάς, Κούσιας, Μορφάκης, Τσιούτσιας.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Ξυδάς, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Πανάγου, Κωστανάσιος, Μεγαρίτης, Βάρκας, Βουρτσάι, Κιρτζιαλίδης.

Έπαιξαν και οι: Κηπουρός, Αμπάρα, Μπέντζας, Καπετζής, Σκαφίδας, Χρήστου, Πέλλιος, Αντωνόπουλος, Τασιούλης, Χατζηιωαννίδης, Χατζηχρήστος, Κουγιός, Γιανναράκης.

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ