Βαθμολογία

Κλάρας: «Δε γίνεται να παίζουμε χωρίς κόσμο...»

Παρέμβαση στο AEL RADIO πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της ομάδας νέων της ΑΕΛ, Οδυσσέας Κλάρας.

Το στέλεχος της «βυσσινί» ΠΑΕ μίλησε για τους αγώνες που πρόκειται να δώσουν σήμερα (12/08) αλλά και αύριο (13/08) οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Παράλληλα έκανε «θερμή παράκληση» προς τον κόσμο να δώσει το «παρών» όχι μόνο στις επικείμενες αναμετρήσεις, αλλά και στις μετέπειτα αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Οδυσσέας Κλάρας:

«Θέλω αρχικά να ενημερώσω τον κόσμο πως δεν θα υπάρξει εισιτήριο ούτε στα φιλικά, ούτε στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας (Κ20, Κ17). Θέλω να πραγματοποιήσω μέσω της εκπομπής σας έκκληση προς τον κόσμο, να έρθει να υποστηρίξει την ομάδας μας.

Σήμερα η ομάδα της Κ20 πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στον Αμπελώνα στις 18:00. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προετοιμασία στα Χάνια. Μέχρι στιγμής έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές την ομάδα του Ηρακλή και τον κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια. Επίσης αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα της Αργεντινής και καταφέραμε να επικρατήσουμε εκ νέου. Δεν έχουμε γίνει υπερομάδα, αλλά είμαστε ένα καλό σύνολο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και το ρόστερ είναι φρέσκο. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται υποστήριξη. Δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς κόσμο.

Αυρίο θέλω να υπενθυμίσω πως η ομάδα της Κ17 θα αγωνιστεί στην Τσαριτσάνη, απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ