Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό»

Απογοητευτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στο «ΓΣΠ» κόντρα στην Ομόνοια, από την οποία ηττήθηκε σε φιλικό προετοιμασίας το βράδυ της Πέμπτης (11/8) με 3-0 βγάζοντας πολλά προβλήματα.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα και παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του στη συνέχεια θα δείξει ποια πραγματικά είναι.

Αρχικά είπε: «Μερικές φορές αυτό συμβαίνει. Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, κυρίως αμυντικά. Η άμυνά μας ήταν το δυνατό μας σημείο στα προηγούμενα ματς καθώς δεν δεχτήκαμε γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής σήμερα πολλοί παίκτες δεν αντιμετώπισαν με σωστή νοοτροπία το ματς».

Για το αν ανησυχεί ενόψει Μπρόντμπι: «Δεν ανησυχώ. Σε λίγες μέρες θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό». Για αυτό που δεν πήγε καλά: «Όπως σας είπα και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες δεν προσεγγίσαμε σωστά αυτό το φιλικό αμυντικά. Δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, του Μολέδο ή των παικτών που δεν ήταν εδώ. Το μόνο θετικό απόψε ήταν οι οπαδοί μας. Φανταστικοί ήταν οι μόνοι που ήταν το αληθινό μέρος του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αυτό το ματς καθώς στο επόμενο ματς θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό».