Βαθμολογία

Έκλεψε τις εντυπώσεις το ξέφρενο «πάρτι» στο AEL FC ARENA (PICS)

Το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα κόντρα στη Ξάνθη μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους ανθρώπους της ΑΕΛ, οι οποίοι γεμάτοι χαμόγελα τίμησαν για την προσφορά τους όλους όσους παρευρέθηκαν στην σημερινή εκδήλωση-γιορτή του «βυσσινί» συλλόγου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος τόνισε:

«Είμαστε ευτυχισμένοι για την προσπάθεια των παιδιών. Η ενδεκάδα είναι στη διαδικασία όπου μοντάρεται η ομάδα, όμως βγαίνουν συμπεράσματα. Η ενδεκάδα είναι σχεδόν έτοιμη. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολύ καλή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές, αλλά ήταν απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Η σημερινή εκδήλωση είναι το αποκορύφωμα του επιτεύγματος που πετύχαμε.»

Την παρουσιάση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Βαγγελης Ρωμανός, ο οποίος αρχικά βροντοφώναξε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, ώστε να πάνε να παραλάβουν τα μετάλλια τους. Τα μετάλλια παρέδωσε ο νυν πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να είναι «παρών» στη βράβευση, πρόκειται να παραλάβουν τα μετάλλιά τους από τους αντιπροέδρους του «βυσσινί» συλλόγου, όπως έγινε γνωστό. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως παρά την πρόσφατη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ, στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Μανώλης Ροβίθης. Δείγμα των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με τη διοίκηση.

Θέση στις βραβεύσεις πήραν εν συνεχεία οι προπονητές. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ απένειμε πλακέτα στον Σπύρο Καλογιάννη για όλα όσα έκανε στο χώρο της Football League, συνοδευόμενος από τα δύο παιδιά του. Ο νυν πρόεδρος επίσης, Στέλιος Σφακιανάκης, έδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και τον Θωμά Κυπαρίσση. Ο MVP της ΑΕΛ και περσινός αρχηγός του συλλόγου, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, έλαβε από τον Σπύρο Καλογιάννη το Κύπελλο της Football League, το οποίο δεν άργησε να σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του AEL FC ARENA!

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες λίγο πριν λήξει και αυτό το τελετουργικό βράβευσης που οργανώθηκε απο τη Football League και την ΠΑΕ ΑΕΛ!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε για εσάς το athleticlarissa.gr!