Βαθμολογία

Ευχές από τον νυν και τον τέως πρόεδρο της Football League!

Στο AEL RADIO μίλησαν στην ανάπαυλα της φιλικής αναμέτρησης, μεταξύ της ΑΕΛ και της Ξάνθης, ο νυν και ο τέως πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης και Σπύρος Καλογιάννης αντίστοιχα. Αμφότεροι οι δύο άνδρες «φιλοξενήθηκαν» από την πλευρά της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι και έστειλαν τις ευχές τους για τη νέα προσπάθεια των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις τους:

Σπύρος Καλογιάννης:

Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΛ να έχει μια καλή πορεία στη Σούπερ Λιγκ. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΛ θα φτάσει εκεί όπου ανήκει. Εύχομαι φέτος να δούμε αγώνες δίχως βία στα γήπεδα.
Εγώ δεν θα συνεχίσω πλέον από κάποιο πόστο της Σούπερ Λιγκ, διότι πιστεύω πως ο κύκλος μου έκλεισε. Δεν έβαλα καν υποψηφιότητα. Το ποδόσφαιρο πλέον το βλέπω σαν θεατής, απο εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.
Πιστεύω πως μέχρι στιγμής η ΑΕΛ έδειξε πως είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει ένα γήπεδο φανταστικό και είμαι σίγουρος πως θα έχει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της.
Όσον αφορά τώρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League, μπορώ να πω πως η μοναδική διαφορά σε σχέση με τη Σούπερ Λιγκ είναι μόνο οικονομική. Δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα.
Θέλω να παρακαλέσω τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να είναι όσο μπορεί πιο κόσμιος τη φετινή σεζόν και να μην προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Να έχουν όλοι τους μια καλή χρονιά.»

Στέλιος Σφακιανάκης:

«Η ομάδα της ΑΕΛ απουσιάζε καιρό από τη Σούπερ Λιγκ. Η επάνοδός της είναι μια καταξιωτική διαδικασία, η οποία έπρεπε να είχε γίνει πολύ πιο νωρίς. Η ΑΕΛ είναι αναγκαία στη Σούπερ Λιγκ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη φιλοξενία. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχετε καλή πορεία και υγεία σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
Η προεδρία πλέον για εμένα είναι μια πρόκληση. Πιστεύω με τα τηλεοπτικά θα λυθεί το ζήτημα. Συζητάμε και με την Ερτ3 και με τη Nova. Το πρωτάθλημα της Football League θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, μα πάνω απ΄όλα αξιόπιστο.»