Βαθμολογία

Ένας «μαέστρος» στη Φιλιππούπολη!

Ο Αλεχάντρο Πέντα αποτελεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του νέου Απόλλων Λάρισας. Ο εν λόγω παίκτης αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς στυλοβάτες της νέας προσπάθειας που κάνει η ομάδα της Φιλιππούπολης.

Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και οι βλέψεις της διοίκησης είναι ο σύλλογος να είναι περαστικός από τη Γ’ Εθνική. Ο Πέντα είναι μια από τις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση. Παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πολύ καλή τεχνική και τελειώματα φάσεων.  

Μιλάμε για ένα «καθαρό» δεκάρι και όπως τονίζουν οι «γαλανόλευκοι», τον ήθελαν η Βέροια και πολλές ομάδες της Β' και της Γ' Εθνικής. Αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία αυτή η μεταγραφή.

Ήταν η «κολόνα» του Αιγινιακού και παλαιότερα και του Πιερικού, που τον έφερε στην Ελλάδα. O Πέντα είναι ένας χαρισματικός μπαλαντέρ (10άρι) με ηγετικές ικανότητες, τρομερές επινοήσεις και δυνατό σουτ.  Είναι γεννημένος στο Las Heras της Mendoza, στην Argentina (26 August 1985 - age 31) και έχει ύψος 1,75.

Από τις πρώτες ημέρες στο Ελατοχώρι έδειξε πως θα είναι ο παίκτης «μαέστρος» στη μεσαία γραμμή, παράλληλα σημείωσε ένα γκολ – ποίημα μέσα στη Νεοκαισάρεια στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα (0-2).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ