Βαθμολογία

Κρίσιμη συνάντηση για το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Τρίτης (9/8) μεταξύ του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Θωμά Μπέγκα για το γηπεδικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μάλιστα, εξέδωσε λίγο αργότερα ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον δήμαρχο της πόλης.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Μπέγκα για τη στήριξη του καθ' όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας μας και για την κατανόηση και στήριξη του στις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη ενός σχεδίου - ονείρου που αφορά το θέμα του γηπέδου του ΠΑΣ.

Στη σημερινή συνάντηση του κ. Μπέγκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη, συζητήθηκε η υποβολή μελέτης κατασκευής γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στους χώρους του ΠΕΑΚΙ και γύρω από αυτό, σε πολύ θετικό κλίμα και με τη διαβεβαίωση από τη δημοτική αρχή ότι θα συμβάλλει, στο μέτρο που της αναλογεί, στην πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού που αποτελεί όνειρο για όσους αγαπούν τον ΠΑΣ». Επιπλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε ότι στις 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Χοφενχάιμ στο προπονητικό της κέντρο.

Αναλυτικά: «Μετά από πρόσκληση της TSG 1899 HOFFENHEIM, η ομάδα μας θα ταξιδέψει την προσεχή Παρασκευή στη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει σε διεθνή φιλικό αγώνα την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 12:00 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο της Hoffenheim».