Βαθμολογία

Το όραμα του Θάνου Κουτσούκη για τον Αμπελωνιακό

Ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού Θάνος Κουτσούκης μίλησε στο athleticlarissa.gr για τη νέα προσπάθεια που κάνει. «Έχω οκτώ χρόνια στη διοίκηση του Αμπελωνιακού και πέντε χρόνια στον προεδρικό θώκο. Προσωπικά ασχολούμαι από πολύ μικρός με τα κοινά, ξεκίνησα από το σχολείο, ύστερα το Πανεπιστήμιο και αργότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θεωρώ ότι ο αθλητισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσα από αυτόν στην τοπική κοινωνία. Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και εγώ και οι διοικούντες δεν πετύχαμε πολλά γιατί χάναμε το χρόνο, είτε γιατί βάζαμε λάθος στόχο, είτε γιατί δεν μπορούσαμε να συγκινήσουμε την τοπική κοινωνία.

Θέλω να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό φαινόμενο ποδοσφαίρου στον Αμπελώνα, έτσι όπως το φαντάζομαι με μια ομάδα που θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, οργανωμένα, με δικές της εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου προπονήσεις για τους αθλητές, όμως αυτή η ομάδα να λειτουργεί ανταποδοτικά προς την κοινωνία, παρέχοντας θέσεις εργασίας και δίνοντας ένα καλό διέξοδο στους νέους, καθώς επίσης στα ταλέντα να προχωρήσουν περαιτέρω και μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης να διοργανώνονται σεμινάρια σχετικά με την υγεία, την διατροφή και την άθληση.

Τέλος να οργανωθούμε και να λειτουργούμε  σωστά γι’ αυτό χρειαζόμαστε μέλη με ενεργή συμμετοχή. Πρέπει να κάνουμε την αντρική ομάδα ανταγωνιστική, να λειτουργεί όμως με ερασιτεχνικά κριτήρια και οι αθλητές να είναι παιδιά δικά της. Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία ποδοσφαίρου γιατί θέλουμε εκτός από καλούς αθλητές να βγάλουμε και σωστούς ανθρώπους. Όλα τα παραπάνω προσπαθούμε να τα πετύχουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στην κοινωνία με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ