Βαθμολογία

Με μπροστάρη τον... «Φανούρη» κόντρα στη Βέροια!

Το δίκο του μήνυμα προς τον Βλάνταν Ίβιτς, έστειλε σήμερα (09/08) ο Φακούντο Περέιρα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με δύο προσωπικά του τέρματα, οδήγησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη νίκη (3-0) κόντρα στη Βέροια, στο πλαίσιο της αποψινής φιλικής αναμέτρησης που έλαβε χώρα στην Τούμπα.

Έτσι λοιπόν μπορεί ο «Φανούρης» -έτσι τον είχε ονομάσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στο πρόσφατο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ- στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ να μην πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά σίγουρα ο τεχνικός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, καλείται πλέον να επανεξετάσει την περίπτωσή του.

Στα του αγώνα τώρα, το τελευταίο γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το οποίο ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της ομάδας, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που προσπάθησε και δημιούργησε περισσότερες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι κατάφερε να πετύχει δύο σχεδόν ίδια γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με δημιουργό τον Λέοβατς και εκτελεστή τον Φακούντο Περέιρα (29΄, 35΄), που έδειξε να βρίσκεται σε καλή μέρα.
 
Παρά τις αλλαγές των δύο ομάδων, η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα, στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Δικέφαλο να είναι πολύ καλύτερος από τη Βέροια.
 
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και τρίτη φορά με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 63΄.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος (46΄ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς (63΄ Πούγγουρας), Σάκχοφ, Χαρίσης (63΄ Δημητριάδης), Μπίσεσβαρ, Ζάιρο (63΄ Κοροβέσης), Ροντρίγκες (74΄ Ροντρίγκες), Περέιρα.
 
Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (70΄ Θ. Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (52΄ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (69΄ Καλί), Μπαλάφας (46΄ Τόμας), Άρτσε (64΄ Ίγκορ), Παπαδόπουλος, Μίλιεβιτς (73΄ Μαυριάς), Φορτές (52΄ Κάλβο), Μεληκιώτης (46΄ Ξόμπλιος)