Βαθμολογία

Αλλαγή σελίδας στον Ηρακλή

Αλλαγή σελίδας στην ομάδα του Ηρακλή καθώς υπήρξε συμφωνία του Σταύρου Παπαθανασάκη με τον Νίκο Καγιούλη για την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Καγιούλης μάλιστα δεσμεύτηκε να ρυθμίσει όλες τις υποχρεώσεις προκειμένου ο Ηρακλής να μην έχει θέμα αποβολής από το πρωτάθλημα μετά την καταγγελία των Τρικάλων.

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε:

«Είναι διαδικαστικό το θέμα. Έχουμε συμφωνήσει και θα αναλάβω την ΠΑΕ. Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις, θα ενημερώσω για όλα τα θέματα και θα έχω πλήρη ενημέρωση με την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και συζήτηση από την στιγμή που θα είναι λογικές. Έχουμε κάνει προεργασία. Επιθυμία του κ. Παπαθανασάκη είναι πλέον να απεμπλακεί και μου έδωσε χαρτί να είμαι υπεύθυνος για τον Ηρακλή και να προσπαθήσω κάποια στιγμή να πουλήσω την ομάδα. Μέχρι τότε δεν θα έχει κανένα ρόλο στην ΠΑΕ».

Όσο για το ζήτημα με τα Τρίκαλα και τη φορολογική ενημερότητα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας:

«Τα Τρίκαλα και κάθε ομάδα δεν μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Θα διευθετήσω και την φορολογική ενημερότητα», τόνισε, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Μην ανησυχούν οι φίλαθλοι θα αλλάξουν όλα τις επόμενες μέρες».