Βαθμολογία

Κατάληψη στα γραφεία του Ηρακλή από την Α.Θ. 10

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα έχουν κάνει οι οργανωμένοι οπαδοί του Γηραιού της αυτόνομης Θύρας 10 στην προσπάθεια τους για εξεύρεση λύσης στα διοικητικά.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή συν κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν για ενδεχόμενη καταγγελία από τα Τρίκαλα με σκοπό να πάρουν την θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Super League οδήγησε τους οπαδούς στην κατάληψη των γραφείων της ομάδας με τους τελευταίους να χαρακτηρίζουν πρόεδρο απατεώνα τον Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Σήμερα 9/8 αποφασίσαμε να καταλάβουμε τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στη Μίκρα για να προλάβουμε ένα ακόμα τρύπημα μια ακόμα κίνηση που οδηγεί στη διάλυση του συλλόγου από τον πρόεδρο απατεώνα που ετσιθελικά κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες σχεδιάζεται από ανθρώπους εντός και εκτός ΗΡΑΚΛΗ η μη συμμετοχή της ομάδας στην σουπερ – κλίκα και η αναπλήρωση της θέσης από την ομάδα των τρικάλων. Δυστυχώς όσο απίστευτο και να φαίνεται είναι 100% αληθινό αυτό που συμβαίνει γι αυτό καλούμε όλο τον κόσμο, παλαιμάχους, παράγοντες και γενικά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα λάβει χώρα γενική συνέλευση και ενημέρωση στις 19:30 το απόγευμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΉΨΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ