Βαθμολογία

«Πονούσε η καρδιά μου που έβλεπα να φεύγουν τόσα ταλέντα...»

Στο στούντιο του AEL RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» σήμερα (09/08) ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΠ, Μανώλης Γαραζανάκης, ο οποίος έλαβε μέρος σε συζήτηση για πολλά και διάφορα θέματα του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων στάθηκε σε διάφορα ζητήματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και επεσήμανε τα εξής:

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΛ, ανέφερε:
«Είναι η καλύτερη οργάνωση που έχουμε δει στις ακαδημίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πονούσε η καρδιά μου που έβλεπα να φεύγουν τόσα και τόσα ταλέντα.»

Για τη φετινή ομάδα της ΑΕΛ, τόνισε:
«Σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε κάτι εξαιρετικό φέτος. Είναι η πρώτη χρονιά που επιστρέφει η ΑΕΛ. Πιστεύω όμως πως ο κάθε φίλαθλος θα μείνει ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας.»

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε:
«Θέλουμε αγνό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που θα έρχονται στον ΣΕΠ θα πρέπει να επαναφέρουν τις αξίες που υπήρχαν. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και τα μυαλά πολλών παραγόντων.»

Το παράπονο που εξέφρασε σχετικά με την ΕΠΟ, ήταν:
«Δεν συμφωνώ με την ΕΠΟ που κάθε τόσο γίνονται σεμινάρια σε σχολές προπονητών και διαιτητών. Κάθε τόσο η ΕΠΟ κοιτάει πως να βγάλει χρήματα και δεν έχουμε τι να κάνουμε με τόσους νεαρούς διαιτητές.»

Στο «κλείσιμο» της εκπομπής μάλιστα, ο Μανώλης Γαραζανάκης, έκανε ο ίδιος την κλήρωση για τα εισιτήρια που δόθηκαν σε μικρά παιδιά μέσω της ΠΑΕ ΑΕΛ. Προσφορά του ιατρού που βρίσκεται με τον δικό του τρόπο, δίπλα στο «βυσσινί» σύλλογο.

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ