Βαθμολογία

«Να ακουστούν και τα δικά μας ονόματα στο AEL FC ARENA !»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκαν» δύο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας Κ20 της ΑΕΛ. Ο λόγος για τους Βασίλη Καραλούλη (αρχηγό της ομάδας) αλλά και τον Αλέξη Τσιούτσια. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν λόγο για τη λειτουργία της ομάδας αυτή τη νέα χρονιά, ενώ μας γνωστοποίησαν και τους μελλοντικούς «βυσσινί» στόχους τους!

Βασίλης Καραλούλης:

«Εκ μέρους όλων των παιδιών θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τον προπονητή μας, καθώς και όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τη φετινή μας προσπάθεια. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχει σαφώς περισσότερος επαγγελματισμός. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, αυτό μας τόνισε και στο χθεσινό δείπνο.

Στόχος δικός μου, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα μας, είναι να παίξω στην μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω πόσο θα αργήσει η άνοδός μου στην ομάδα, αλλά ευελπιστώ για ότι καλύτερο.»

Αλέξης Τσιούτσιας:

«Χαιρόμαστε πολύ που έγινε αυτό το δείπνο χθες γιατί ο μεγαλομέτοχος δείχνει πως μας προσέχει. Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να πω πως ίσως μετά από πολλά χρόνια, γίνεται μια τέτοια σοβαρή προσπάθεια, ώστε να δέιξουν και σε μας τους μικρούς ότι ενδιαφέρονται.

Εγώ ξεκίνησα από τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά μόλις στα 13 μου ήρθα στην ΑΕΛ, όπου ξεκίνησα στα παιδικά τμήματα και έφτασα μέχρι πέρυσι να πάω στην Κ20. Το όνειρό μου είναι να φτάσω στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ και μια μέρα να ακουστεί και το δικό μου όνομα στο AEL FC ARENA.

Είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά φέτος. Αν και με τα παιδιά δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές, υπάρχει πολύ καλό κλίμα.Χαίρομαι γιατί τα παιδιά που ενσωματώθηκαν φέτος στο σύλλογο, έχουν μάθει τι είναι ΑΕΛ και τι πάθος χρειάζεται για να αγωνιστείς στην ομάδα.»

 

Απόδοση για το athleticlarissa.gr: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ