Βαθμολογία

Αποχωρεί ο Σκόνδρας, ψάχνουν πρόταση για Κάτσε

Ενα από τα βασικά ζητήματα αυτή την περίοδο για τον Λούμπος Μίχελ είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ που ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό που επιθυμεί ο Βλάνταν Ίβιτς. Ήδη εδώ και λίγες ώρες υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ομόνοια του Νίκου Νταμπίζα για τον Δημήτρη Κωνσατντινίδη, ενώ φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο 26χρονος αμυντικός, παρότι πριν μερικές εβδομάδες φαινόταν να είναι κοντά σε γερμανικό σύλλογο, παραμένει όλο αυτό το διάστημα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και κάνει προπονήσεις με το "γκρουπ" των "κομμένων" (Χατζηισαΐας, Σάμπο, Άντονις, Δεληγιαννίδης και ο ίδιος). Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ, καθώς υπάρχει κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα και έχει βρεθεί ομάδα στο εξωτερικό για να πάει με κανονική μεταγραφή (ως ελεύθερος ή με μικρό αντίτιμο) και όχι με δανεισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ομάδα δεν είναι από τη Γερμανία. Οριστική εξέλιξη αναμένεται εντός της εβδομάδας.

Πωλείται ο Κάτσε πολύ πιο κάτω από 2,5 εκατ. ευρώ

Πριν λίγο καιρό ο Λούμπος Μίχελ είχε δηλώσει ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ δεν πούλησε τον Έργκους Κάτσε έχοντας δεχθεί προσφορά 2,5 εκατ. ευρώ και πλέον δυσκολεύεται να βρει κάτι ανάλογο. Αυτόπ το δεδομένο, ωστόσο, δεν αλλάζει την πρόθεση να παραχωρηθεί με οικονομικό αντάλλαγμα ο Αλβανός μέσος.

Η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να τον δώσει με πολύ λιγότερο χρήματα από την περσινή προσφορά και ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Καγιούλης ψάχνει ομάδες που θα εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον για τον Αλβανό μέσο που δεν θέλει να μένει άλλο ανενεργός. Και σ' αυτή την περίπτωση αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των παικτών για τα ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας, αλλά και σε καμία από τις δύο αποστολές για τα φιλικά με Βέροια και Ατρόμητο έχει να κάνει με την αγωνιστική ανετοιμότητά του, αφού δεν έχει συμπληρώσει καν δύο εβδομάδες προπονήσεων.